معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران:

ضرورت تصمیم‌گیری قاطع برای بلاتکلیفی پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و هتلداری دماوند/ عزمی از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای برای تکمیل پروژه مرکز هتلداری دماوند وجود ندارد

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از ضرورت تصمیم‌گیری قاطع برای بلاتکلیفی پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و هتلداری دماوند خبر داد و گفت: عزمی از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای برای تکمیل پروژه مرکز هتلداری دماوند وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، روز سه شنبه جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان به ریاست رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند و با حضور سید احمد رسولی نژاد، نماینده مردم شریف شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، ازوجی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، بخشداران، شهرداران، و روسای ادارات شهرستان در سالن جلسات شهید رجایی فرمانداری شهرستان دماوند برگزار شد.

گفتنی است در این نشست میزان بودجه اختصاص یافته تشریح جهت تکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان، تعیین تکلیف پروژه ساختمان هتل‌داری و فنی و حرفه ای خواهران در شهر دماوند، اختصاص بودجه تکمیلی جهت پروژه های خیر ساز، اختصاص بودجه جهت ساخت ساختمان اداری بخشداری مرکزی، تخصیص بودجه جهت ساخت و تکمیل کلانتری مسکن مهر دماوند، مشا و مسکن مهر مهرآباد، تخصیص بودجه جهت ساخت سایت اداری در بخش رودهن،ساخت فضاهای سبز، فرهنگی،آموزشی و بهداشتی و درمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست سلیمانی، معاون سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان تهران در مورد بلاتکلیفی پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و هتلداری دماوند گفت: همتی از سوی دستگاه نیست و مکان‌یابی این پروژه از ابتدا درست نبود.

وی اظهار داشت: در سال‌های گذشته اوضاع اعتباری کشور خوب بود اما علیرغم مکان‌یابی نادرست پروژه به پیشرفت 90 درصدی رسید و اکنون بدون آب و برق و گاز است.

سلیمانی افزود: به نظر می‌رسد سازمان فنی و حرفه‌ای نیازی به این مرکز ندارد و به نحوی می‌خواهد از شر این پروژه رها شود زیرا از آن زمان تا کنون حداقل 7 مدیرکل فنی و حرفه‌ای عوض شده و هیچکدام همتی برای اتمام این پروژه‌ نداشته‌اند.

وی ادامه داد: بایستی سمت و سوی این پروژه به سوی یک دستگاه دیگر سوق داده و نوع کاربری این فضا عوض شود.

سلیمانی تصریح کرد: برای این پروژه در سال 90 اعتبار تخصیص داده شده بود اما از خزانه برگشت خورد لذا به شدت معتقدم که دستگاه اجرایی و بهره‌بردار مقصر اصلی بوده است زیرا از ابتدا مکان یابی درستی نشده و علیرغم اتمام پروژه به بهره‌برداری نرسید.

وی بیان داشت: اگر قرار بود که دستگاه این پروژه را به بهره‌برداری برساند این کار را می‌کرد اما نخواست، ممکن است دلایلی داشته باشد اما آنچه که مسلم است امسال برای هر کدام از این پروژه‌ها 2.5 میلیارد در نظر گرفته‌ایم که برای این مهم نیز تاکنون اقدامی نشده تا پروژه فعال شود.

معاون سازمان برنامه‌ریزی و بودجه استان تهران گفت: نیاز است یک جلسه سه جانبه با حضور فرمانداری، دستگاه و سازمان برگزار شود تا تصمیمی قاطع در باره این پروژه اتخاذ و تعیین تکلیف شود.

*پروژه نیمه کاره مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران دماوند در صورت بلاتکلیفی برای طرح دیگری مورد استفاده قرار می‌گیرد

رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند گفت: پروژه مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران که سال‌هاست به بهره‌برداری نرسیده است باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شده و امسال به نتیجه برسد.

وی اظهار داشت: تا 10 روز آینده باید وضعیت پروژه مشخص و کتبا به فرمانداری اعلام شود تا ما نسبت به اعلام و پیگیری‌های مدیرکل فنی و حرفه‌ای از سازمان برنامه و بودجه تصمیم گیری کنیم.

طاهرخانی افزود: اگر طی نشستی به این نتیجه برسیم که بهره بردار عزمی برای اجرا و بهره برداری پروژه ندارد، این پروژه را از سازمان می‌گیریم و در قالب دیگری که در سطح شهرستان دماوند نیاز است به کار می‌بریم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا