رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران:

50 تن آرد سهمیه‌ای از طریق تعاون روستایی دماوند به روستائیان تخصیص داده می‌شود/ واحد بازرسی کمیسیون رسیدگی به شکایات اتحادیه‌های صنفی دماوند باید فعال شود

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران با بیان اینکه 50 تن آرد سهمیه‌ای از طریق تعاون روستایی دماوند به روستائیان تخصیص داده می‌شود، گفت: واحد بازرسی کمیسیون رسیدگی به شکایات اتحادیه‌های صنفی شهرستان دماوند باید فعال شود.

بهمن حسن بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: طی جلسات مختلف اعم از کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد تنظیم بازار، کمیسیون ویژه رصد بازار و جلوگیری از تجمعات مردمی، در خصوص اقدامات و تخلفات مبتلا به مردم که منجر به تخلفاتی در سطح منطقه می‌شود و زندگی مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بر آن شدیم که با حضور مسئولان پیگیری‌های قانونی و سختی را انجام دهیم.

وی افزود: یکی از مسائل موجود در رابطه با آرد و نان شهرستان دماوند است و طی جلساتی که در این شهرستان برگزار شده است، 50 تن سهمیه آرد روستایی شهرستان دماوند از طریق فرمانداری و اداره غله استان بررسی شد.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران ادامه داد: با توجه به اینکه قبلاً توزیع آرد سهمیه روستایی منظم نبود، جلساتی در فرمانداری تشکیل و تصمیم بر این شد که ضوابط خاصی در توزیع سهمیه آرد روستایی شهرستان دماوند در نظر گرفته شود.

حسن بیگی عنوان کرد: طی جلسات مقرر شد که از طریق فرمانداری مصوبه‌ای به تعاون روستایی شهرستان دماوند ابلاغ شود تا با نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی آرد با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.

وی ادامه داد: لیست متقاضیان موجود است و براساس لیستی که قبلاً تهیه شده، 50 تن آرد سهمیه‌ای با قیمت مصوب به تمام روستائیانی که اسمشان در لیست هست تخصیص داده می‌شود.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران گفت: شرایط خاصی برای دریافت آرد وجود ندارد، آردها مربوط به شهرستان دماوند است که از طریق کارخانه آرد مروارید تأمین می‌شود و مقرر شده تا برای حمل آنها اقداماتی صورت گیرد تا آرد با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.

حسن بیگی بیان کرد: قیمت مصوب هر کیسه آرد 40 کیلویی، 32 هزار تومان است که مقرر شد برای تسهیل در رسیدن به دست مصرف کنند، کرایه حمل به این قیمت اضافه شود و در صورت نیاز در همان روستا توسط تعاون روستایی توزیع خواهد شد.

وی در خصوص قیمت مصوب نان افزود: از سوی استانداری به واسطه ستاد تنظیم بازار کشور تصمیماتی مبنی بر افزایش قیمت نان و وزن آن اتخاذ شده است، با توجه به اینکه از سال 93 در شهر تهران افزایش قیمت نان نداشتیم و دولت مصوبه‌ای در این خصوص ابلاغ نکرده بود، در حال حاضر مقرر شد که قیمت نان افزایش یابد.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران تصریح کرد: با توجه به جلسات متعدد در فرمانداری‌ها و کمیته‌های آرد و نان شهرستان، وزن و قیمت نان مصوب و مقرر شد که از امروز قیمت مصوب بر سردر واحدها و در معرض دید مردم نصب شود.

حسن بیگی ادامه داد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات از طریق سامانه 135 سازمان تعزیرات حکومتی یا 124 صنعت، معدن و تجارت آنها را گزارش دهند تا از طریق بازرسین این ادارات و اتحادیه با متخلفان برخورد شدید به عمل آید.

وی گفت: در این بین با توجه به افزایش هزینه‌ای که برای نانوایی‌ها اتفاق افتاده بود، اختیاراتی برای تعدیل قیمت نان داده شده بود اما قیمت مصوب از طریق ستاد تنظیم بازار کشور ابلاغ شد و سعی شد این تعدیل به نفع مردم و نانوایان باشد.

*کانکس‌ جهت گزارشات شکایات مردمی از تخلفات صنفی در نقاط پرتردد باید مستقر شود

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران افزود: طبق تصمیمات ستاد تنظیم بازار کشور برای تسهیل رسیدگی به شکایات مردمی،‌ مقرر شد در سراسر کشور سازمان صنعت، معدن و تجارت که نماینده سازمان حمایت از مصرف کنندگان است، پایگاه‌هایی ثابت در مراکز پرتردد خرید و فروش مستقر کند تا مردم با مراجعه مستقیم به این کانکس‌ها شکایات خود را اعلام کنند.

حسن بیگی بیان کرد: براساس شرایطی که ستاد تنظیم بازار به فرمانداری‌ها ابلاغ کرده است، مقرر شد که این موضوع در دستور کار تمام فرمانداری‌ها قرار گیرد و از تیرماه باید این دستور اجرایی می‌شده است.

وی عنوان کرد: جلسات متعددی در فرمانداری‌های شرق استان تهران از جمله دماوند، پردیس و فیروزکوه تشکیل و مقرر شد در نقاط مهم و پرتردد این شهرستان‌ها کانکس‌هایی جهت مراجعه مستقیم مردم به مأموران تعزیرات حکومتی مستقر شود تا این مشکلات به آسانی اعلام شوند.

حسن بیگی ادامه داد: در این پایگاه‌ها باید یک مأمور رسیدگی به تخلفات صنفی مستقر باشد و در صورت لزوم قاضی تعزیرات حکومتی به طور سیار مقیم پایگاه‌ها شود و با مراجعه مستقیم در گشت‌ها به تخلفات رسیدگی و رأی قانونی را در محل صادر کند.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران گفت: چند نقطه در دماوند، پردیس و فیروزکوه مشخص شده است، در نقطه پرتردد شهر بومهن جنب کلانتری، میدان امام شهر پردیس و دو نقطه پرتردد در سه راهی گیلاوند و رودهن پایگاه‌هایی برای استقرار کانکس دیده شده است.

حسن بیگی بیان کرد: در یکی از میدان‌های پرتردد شهر فیروزکوه نیز جهت دسترسی آسان مردم، در میدان سپاه کانکس جانمایی شده است و مقرر است شهرداری همکاری کند.

وی در خصوص فعال کردن بازرسی اتحادیه‌ها افزود: مقرر شده است بازرسین کمیسیون رسیدگی به شکایات اتحادیه‌ها فعال شود، جلساتی را با روسای اتحادیه‌ها خواهیم داشت و این مهم بررسی می‌شود.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران تصریح کرد: در صورت صلح و سازش پرونده‌ای تشکیل نمی‌شود اما در صورت تشکیل پرونده، به اداره تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود و در راستای شکایات مردمی و گزارشات کارشناسی شده در شعب ارزیابی می‌شوند.

حسن بیگی ادامه داد: در صورت اعراض تخلف، متخلف علاوه بر اینکه در حق شاکی باید خسارت پرداخت کند باید به چند برابر مبلغ در حق دولت خسارت بدهد و در صورت تکرار تخلف به نصب بنر و پلمب شدن واحد صنفی منجر می‌شود.

وی با اشاره به تشدید برخورد با متخلفان منطقه گفت: مقرر شده است در رسیدگی به تخلفات صنفی، قاچاق کالا و ارز، تخلفات بهداشتی و دامپزشکی؛ تشدید بازرسی صورت گیرد.

رئیس تعزیرات حکومتی شرق استان تهران بیان کرد: همچنین مقرر شد که جلسات توجیهی با بازرسین اصناف و کارشناسان دستگاه‌های نظارتی این ادارات در سطح شهرستان‌های شرق استان تهران تشکیل شود و تشدید بازرسی را در سطح منطقه شاهد باشیم تا حتی‌المقدور از تخلفات جلوگیری شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا