دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای دوچرخه در منطقه گیلاوند/ هوشیاری کلانتری ۱۲ مانع از فرار متهمان شد

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از دستگیری دو نفر سارق دوچرخه با هوشیاری ماموران کلانتری ۱۲ گیلاوند در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، سرهنگ شعبان وردی‌زاده اظهار داشت: با هوشیاری و تلاش به‌موقع عوامل واحد گشت کلانتری ۱۲ گیلاوند، دو نفر سارق حین ارتکاب جرم همراه با دوچرخه‌های سرقتی شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان پس از دستگیری و تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در پایان با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی توسط شهروندان خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی حتی‌الامکان دوچرخه خود را در مکان‌های پرتردد، روشن و مطمئن پارک کرده و با قفل‌های استاندارد به اشیاء ثابت و محکم متصل نمایند؛ همچنین توصیه می‌شود مشخصات دقیق وسیله نقلیه از قبیل مدل، رنگ و شماره سریال آن یادداشت و نگهداری شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا