رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند خبر داد؛
۴ مورد مثبت به بیماری کرونا در دماوند/ ۱۴ مورد مشکوک به کرونا در بیمارستان سوم شعبان بستری هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند از ثبت نتایج آزمایش ۴ مورد مثبت به بیماری کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: ۱۴ مورد مشکوک به کرونا در بیمارستان سوم شعبان بستری هستند.
حسن خیرخواه در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: تاکنون چهار مورد مثبت به بیماری کرونا در شهرستان دماوند اعلام شده است.
وی افزود: علت تأخیر این نمونه آزمایش به تهران میرود و تا قطعی نشدن اعلام نمیکنیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند گفت: ١۴ مورد مورد مشکوک به کرونا در بیمارستان سوم شعبان دماوند بستری هستند که حال عمومی بیماران خوب است.
خیرخواه تصریح کرد: مواردی که مثبت بودهاند، یک مورد بستری است که حال عمومی بیمار خوب است.
وی گفت: یک مورد دیگر نیز با توجه به اینکه حال عمومی بیمار خوب بوده و درمان به سمت کامل شدن بود، به منزل مراجعه کرده و باقی درمان را در منزل سپری کرده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند عنوان کرد: متأسفانه یک مورد فوتی هم به با توجه به مشکل قلبی و سن بالا مستقیما به بیمارستان تهران مراجعه نموده بودند که در مجموع دو مورد فوتی تا به الان بر اثر ویروس کرونا از شهرستان دماوند داشتیم.
انتهای پیام/