رئیس ستاد انتخابات استان تهران:
۱۸ نفر در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه تایید و ۳۴ نفر رد صلاحیت شدهاند
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: ۱۸ نفر در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه تایید و ۳۴ نفر رد صلاحیت شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، شکرالله حسن بیگی اظهار کرد: براساس آخرین آماری که سامانه جامع انتخابات اعلام کرده است در این دوره در مجموع صلاحیت یک هزار و ۵۵۲ نفر در این استان تایید اما صلاحیت یک هزار و ۵۹۸ داوطلب دیگری که اعتراض کرده بودند، در این سامانه رد شده است.
وی افزود: در مرحله قبلی بررسی صلاحیتها تعداد یک هزار و ۲۶۹ نفر داوطلب نمایندگی مجلس در استان تهران از سوی هیات نظارت تایید صلاحیت شده بودند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران بیان کرد: با این وجود، عده ای از داوطلبان وجود دارند که هنوز بلاتکلیف هستند و در لیست اعلامی از سوی شورای نگهبان، وضعیت تایید یا رد صلاحیت آنها روشن نشده است.
حسن بیگی تصریح کرد: در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه نیز ۱۸ نفر تایید و ۳۴ نفر رد صلاحیت شدهاند و هفت نفر به لیست حوزه انتخابیه دماوند و فیروکوه اضافه شده است.
وی عنوان کرد: همچنین در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ، تاکنون صلاحیت یک هزار و ۴۲۴ نفر تایید و یک هزار و ۴۳۰ نفر رد شده است، در حالی که تکلیف تعدادی از داوطلبان معترض تا این لحظه مشخص نیست.
انتهای پیام/