چشم همه جهانیان به برگزاری انتخابات ماست

امام جمعه شهرستان دماوند گفت: چشم همه جهانیان به برگزاری انتخابات ماست.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجتالاسلام والمسلمین کاظم فتاحدماوندی در همایش هماهنگی مجریان و ناظران انتخابات در شهرستان دماوند اظهار کرد: چشم همه جهانیان به برگزاری انتخابات ماست؛ نکته حائز اهمیت این است که مردم آگاه بوده و به صورت پرشور در انتخابات شرکت کنند.
وی افزود: همه باید در این مدت باقیمانده مردم را به پای صندوقهای رأی دعوت کنند؛ ایران کشور شیعه و امام زمان است و انتخابات آبروی کشور ماست.
امام جمعه شهرستان دماوند ادامه داد: مردم توجه دارند که بهترین انتخاب را انجام دهند، وظیفه ما نیز دخالت و هدایت در رای مردم نیست؛ ما باید اصل بیطرفی را رعایت کنیم تا ثواب و ارزش کاری که در راه خدا و برای جمهوری اسلامی انجام دادیم را با دخالت در رأی مردم از بین نبریم.
فتاحدماوندی خاطرنشان کرد: رإی مردم حقالناس است و عوامل اجرایی حق ندارند کوچکترین کاری کند که مردم به کسی تمایل پیدا کنند، زیرا ممکن است سرنوشت انتخابات با یک رای تغییر کند.
وی عنوان کرد: ۴۰ سال گذشته نشان داده که هیئت اجرایی و نظارت کار خود را به نحو احسن انجام دادهاند و نظارت بالاتر از جانب خداست.
انتهای پیام/