40 درصد مرغداری‌ها در سطح شهرستان دماوند فعال هستند/ 30 میلیارد ریال به زنبورداران دماوند تسهیلات پرداخت شده است/ پیگیری احداث جایگاه عرضه دام در شهرستان دماوند

مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با بیان اینکه 40 درصد مرغداری‌های سطح شهرستان دماوند فعال هستند، گفت: 30 میلیارد ریال به زنبورداران دماوند تسهیلات پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، احسان کمالی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسئولان در سالن جلسات فرمانداری اظهار داشت: قیمت گوشت مرغ طی چند ماه گذشته با روند کنترلی قابل توجهی همراه است که با پیگیری‌هایی توسط مسئولین انجام شده، این قیمت در حال حاضر به یک‌باره با کاهش شدیدی همراه بوده است.

وی ادامه داد: طی یک هفته گذشته نیز شاهد افزایش قیمت مرغ زنده به اندازه 1000 تا 1500 تومان نیز بوده‌ایم و این افزایش قیمت ممکن است به اندازه رشد قیمت در عید سال جاری نبوده و کمتر از آن باشد.

*در حال حاضر مرغ منجمد به اندازه نیاز شهرستان دماوند انبار شده است

مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند تاکید کرد: در حال حاضر مرغ منجمد به اندازه نیاز انبار شده و براساس سیاست همان زمان توزیع می‌شود.

کمالی در خصوص یکی از دلایلی که باعث کاهش شدید قیمت مرغ بعد از عید سال جاری شد، عنوان کرد: به نظر بنده دلیل این امر اقدامی بود که وزارت جهاد و کشاورزی انجام داد و سویا تنها بر اساس جواز مرغداری و قبال تفاهم‌نامه بین دولت و مرغدار مبنی بر فروش مرغ به دولت با قیمت 11 هزار و 500 تومان، در اختیار تولید کننده قرار گرفت.

وی در رابطه با وضعیت مرغداری‌های شهرستان دماوند گفت: اگر اکنون قیمت مرغ در سطح شهرستان دماوند ثابت نگه داشته شود، باز هم مرغداری‌ها سود هرچند کمی عایدشان می‌گردد.

مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند گفت: 40 درصد مرغداری‌های سطح شهرستان دماوند فعال هستند و پتانسیل پوشش نیاز را نیز دارند و در حال حاضر تنها به دلیل ترس از قیمت نمی‌توانند اقدامی انجام دهند، چرا که با افزایش قیمت مرغ قیمت جوجه نزدیک به 2 برابر و شاید بیشتر از آن نیز رسیده است و اکنون به دلیل ترس از عدم فروش مرغ جوجه ریزی ندارند.

کمالی افزود: بر این اساس به دلیل پتانسیل موجود در مرغداری‌ها اگر شرایط مناسب گردد حتی با وجود افزایش قیمت نهاده‌های تولید، سرمایه در گردش آنها تأمین می‌شود.

*در شهرستان دماوند مشکل کبود گوشت مرغ وجود ندارد

وی تاکید کرد: در شهرستان دماوند مشکل کبود گوشت مرغ وجود ندارد و اگر کلیه مرغداری‌های شهرستان فعالیت داشته باشند حتی ممکن است قیمت مرغ افزایش یا کاهش نیز نداشته باشد.

مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند بیان داشت: جوجه ریزی در مرغداری‌ها نسبت به سال گذشته کاهش نداشته و شرایط مرغداری‌ها حاد نیست و حتی در سال جاری به چند مرغداری با کمک و همکاری مسئولین مربوطه مجوز فعالیت اعطا شده است.

کمالی با اشاره به تسهیلات پرداختی به زنبورداران در سال گذشته گفت: تعداد 83 نفر در سال 97 از تسهیلاتی بالغ بر 30 میلیارد ریال با سود 6 درصد بهره‌مند شدند.

وی با بیان اینکه بحث احداث جایگاه عرضه دام در شهرستان دماوند به دلیل درخواست فرمانداری مورد پیگیری قرار گرفت، گفت: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته، موافقت کلی در این خصوص انجام شد، اما نیازمند استعلام ادارات محیط زیست و امور آب در این زمینه هستیم.

مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی دماوند عنوان کرد: اولین بحث در این خصوص مربوط به مالکیت زمین و استعلام امور اراضی است که باید مدنظر قرار گیرد و این موضوع، مورد توجه تعاونی دامداران نیز بوده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا