رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند:

دماوند ظرفیت لازم به عنوان پایتخت بودن کتاب استان تهران را دارد/ اجرای طرح روستای دوستدار کتاب در دماوند با همکاری دهیاری‌ها/ دهیاری‌ها باید مبلغ و مروج فرهنگ کتاب‌خوانی در دماوند باشند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت لازم را دارد تا به عنوان پایتخت کتاب استان معرفی شود، گفت: اجرای طرح روستای دوستدار کتاب در دماوند نیاز به تعامل دهیاری‌ها دارد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، محمود پوردیوان‌ بیگی‌ مقدم در نخستین نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان دماوند با حضور جمعی از مسئولان با اشاره به اجرای طرح روستای دوستدار کتاب اظهار کرد: اگر دهیاری‌ها درآمدهای به دست آمده خود را مخصوصاً در 6 ماهه ابتدای سال و در طول مدت جشنواره کتاب‌خوانی رضوی که از ابتدای اردیبهشت‌ماه شروع و تا انتهای خردادماه ادامه دارد با همکاری آنها می‌توان اقدامات مثبتی را شاهد باشیم.

وی افزود: دهیاری‌ها باید مبلغ و مروج فرهنگ کتاب‌خوانی باشند تا شاهد گام‌های مثبتی در جامعه باشیم، این جشنواره یک اسپانسر قوی به نام آستان قدس رضوی دارد که در هرچه بهتر برگزار شدن آن مؤثر است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند بیان کرد: کتاب برای ما بسیار مهم است و از آنجا که حوزه محتوا و تفکر و پشتوانه در این زمینه به شمار می‌رود، امید است حوزه بخش مرکزی و رودهن و همه دهیاری‌ها و فرمانداری به طور ویژه در برگزاری جشنواره کمک کنند.

پوردیوان‌ بیگی‌ مقدم ادامه داد: آموزش و پرورش از پیش دبستانی تا مقاطع بالا و آموزشگاه‌ها نیز در این زمینه تأثیرگذار هستند، خانه مطبوعات و خبرنگاران نیز برای پوشش خبری مستمر این جشنواره در طول این دو ماه در کنار ما باشند تا هر چه بیشتر شاهد تعالی و افزایش آگاهی شهروندان باشیم.

*رسانه در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی کمک می‌کند/ حوزه فرهنگی در شهرهای کیلان و آبسرد و رودهن به عنوان پایگاه‌های قوی در کتاب‌خوانی محسوب می‌شوند

وی گفت: بی‌شک رسانه که رکن چهارم جوامع دموکراتیک محسوب می‌شود، می‌تواند در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی کمک کند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند بیان کرد: امسال دغدغه و اولویت‌های برنامه‌های فرهنگی هنری در ادارات ارشاد و نهاد کتابخانه‌های عمومی در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی است و از تمام مجموعه‌های ذی‌ربط همچون دانشگاه‌ها تقاضا می‌شود در ترویج این فرهنگ یاری رسان باشند.

پوردیوان‌ بیگی‌ مقدم تصریح کرد: این جشنواره در سطح کشوری است و اولین هدفش ترویج و جذب است و حوزه فرهنگی که پایگاه‌های قوی در کیلان و آبسرد و رودهن دارد می‌تواند در این زمینه گام‌های مؤثری بردارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا