۵۹ داوطلب در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه تایید صلاحیت شدند/ ۶ نفر انصراف دادند

رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: ۵۹ داوطلب در حوزه انتخابیه شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه تایید صلاحیت شدند و ۶ نفر انصراف دادند.

شکرالله حسن بیگی در جلسه مشترک ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به فرآیند تأیید صلاحیت‌ها اظهار داشت: رسیدگی به صلاحیت ها دیروز بر اساس شاخص قانونی تا ساعت ۲۴ به اتمام رسیده که بر اساس آن در استان تهران ۹۵ درصد داوطلبین تایید صلاحیت شدند و ۵ درصد رد صلاحیت شدند که بخش عمده‌ای از رد صلاحیت‌ها نیز به سبب نقص پرونده‌های تکمیلی و بخش محدودی از رد صلاحیت‌ها نیز تحت تاثیر استعلام از مراکز چهارگانه یعنی وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، دادگستری و ثبت احوال بوده است.

وی در ادامه با اشاره به آمار تایید صلاحیت ها گفت: در استان تهران از مجموعه ۳۶۸۰ داوطلب ثبت نام شده ۳۵۹۳ نفر تایید صلاحیت شده اند، ۴۲ نفر انصراف داده و ۲۲۳ نفر رد صلاحیت شده اند که درصد بیشتری از رد صلاحیت شده ها مربوط به نقص مدارک می باشد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به وضعیت دیگر حوزه‌های انتخابیه افزود: در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ۵۹ نفر تأیید صلاحیت شده، ۶ نفر انصراف دادند و ۱۲ نفر رد صلاحیت شدند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا