رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند:

راه‌اندازی بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند/ ارائه خدمات همزمان به 15 بیمار اورژانسی در بیمارستان حضرت فاطمه(س)

رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند از راه‌اندازی بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند خبر داد و گفت: همزمان به 15 بیمار اورژانسی در بیمارستان حضرت فاطمه(س) خدمات ارائه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مسعود مسلمی‌فر با اشاره به افتتاح بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: این بیمارستان پیش از این ساخته شده و بخشی از ساختمان‌های آن فرسوده‌ بود، از این رو بازسازی اساسی آن در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: اورژانس این بیمارستان باید به صورت سیستماتیک و استاندارد طراحی می‌شد و به این جهت، باید فضاهایی به آن افزوده و فضاهای موجود را تقویت می‌کردیم که خیران و دولت در این راستا کمک کردند.

رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند ادامه داد: در نخستین قدم مقرر بود که اورژانس به صورت مختصر ساماندهی شده و در گام‌های بعدی به صورت اساسی به آن پرداخته شود، اما در نهایت مورد بازسازی گسترده قرار گرفت.

مسلمی‌فر اضافه کرد: ما در این راستا با موانع جدی و افزایش بخشی از هزینه‌ها روبه‌رو شدیم که موجب شد تا روند بازسازی به طول انجامیده و از اردیبهشت‌ماه سال گذشته، این پروژه متوقف شود.

وی بیان کرد: موارد فوق موجب شد تا فضاسازی با تغییراتی مواجه شده و در نهایت مقرر گردید که هزینه‌های پیشین توسط خیران و هزینه بخش اورژانس توسط دانشگاه شهید بهشتی تأمین شود.

رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بخش اورژانس با مساحتی بالغ بر یک‌هزار و 500 مترمربع با زیرساخت‌هایی مانند موتورخانه، هوا رسان و مواردی از این دست ایجاد شد.

مسلمی‌فر خاطرنشان کرد: البته بخش‌هایی مانند رادیولوژی، اورژانس بستری، لابی، داروخانه و غیره نیز به صورت موقت در این مجموعه گنجانده شد تا در ادامه روند بازسازی، با ادامه روند درمانگاه و آزمایشگاه، در دومین فاز مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) با دارا بودن 13 تخت بستری، دو تخت ایزوله و دو تخت سی‌پی‌آر می‌تواند همزمان به 15 بیمار ارائه خدمت کند.

رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند گفت: با توجه به شرایط موجود، تعدادی از پزشکان ما به صورت مشترک در بیمارستان‌های سوم شعبان و حضرت فاطمه (س) خدمت‌رسانی می‌کنند.

مسلمی‌فر اظهار داشت: با توجه به تدابیر وزارت بهداشت و درمان در خصوص جنگ اقتصادی حاضر، یکی از وظایف ما، حفظ و استفاده از داشته‌ها است؛ در این راستا شبکه‌ای طراحی شده که بیمارستان‌های بزرگ‌تر در هر منطقه، اطراف خود را به صورت درمانگاه‌ و مراکز اورژانس تحت‌پوشش قرار داده و از آن‌ها حمایت کنند، ما نیز بر این اساس شرایط را به گونه‌ای طراحی می‌کنیم که بار اضافی بر دوش دولت نداشته باشیم.

رئیس بیمارستان‌های شهرستان دماوند افزود: با توجه به طرح تحول سلامت، کاهش نقدینگی بیمارستان و تأخیر در پرداخت بیمه‌ها، با مشکلاتی مواجه هستیم، اما پرسنل و پزشکان ما با وجود عدم پرداخت 13 ماهه کارانه، به جهت روحیه ملی و ایثارگرانه با ما همکاری می‌کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا