برگزاری نخستین دوره انتخابات سمن‌ها در شورای توسعه دماوند

نخستین دوره انتخابات سمن‌ها در شورای توسعه و حمایت از تشکل‌ها، با حضور جمعی از مسئولان در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، شاهرخ جهانشاهی، معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند در حاشیه نخستین دوره انتخابات سمن‌ها در شورای توسعه و حمایت از تشکل‌ها اظهار کرد: در این نشست، بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته در بحث شورای توسعه و حمایت از سمن‌ها، بحث انتخابات را مدنظر قرار دادیم.

وی افزود: بر اساس اعلام قبلی، وزرات کشور به استانداری‌‌ها و فرمانداری‌ها ابلاغ کرده و امروز را به جهت برگزاری انتخابات مشخص کرد.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند ادامه داد: در این راستا ثبت نام‌ها پیش از این انجام شد؛ تعداد هشت سمن به صورت ثبت شده در شهرستان دماوند وجود دارند که افرادی با اعلام آمادگی، برای حضور در شورای توسعه و حمایت از سمن‌ها شرکت کردند.

جهانشاهی بیان کرد: با مشخص شدن اعضا، بیشتر وظایف آنها شامل حمایت از مشارکت تشکل‌ها در فرآیند توسعه پایدار شهرستان خواهد بود که امروز به آن تأکید شد؛ علاوه بر این با تشکیل آن، اعلام نظر و تصمیم‌گیری در مورد صدور پروانه فعالیت برای تشکل‌ها انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: همچنین تعامل با دستگاه‌های اجرای شهرستان دماوند در خصوص نحوه واگذاری امور اجتماعی که قابلیت واگذاری دارد، نیز مطرح است و سمن‌ها می‌توانند به آن بپردازند.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند گفت: مهم‌ترین موضوع در این نشست، انتخابات افراد بود که پس از طی تشریفات اداری، ملحق شده و در بحث صدور پروانه سمن‌ها همکاری خواهند کرد و به توسعه پایدار شهرستان می‌پردازند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا