آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار شهرستان دماوند ویژه شب یلدا

رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند از آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار این شهرستان ویژه شب یلدا خبر داد.
رضا میرزاکریمی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر بازار شهرستان دماوند ویژه شب یلدا از روز شنبه ۲۳ آذرماه آغاز شده است.
وی افزود: این طرح با حضور ۳ تیم تخصصی در قالب ۶ بازرس از اتاق اصناف در شهرستان دماوند آغاز شده و تا ۳۰ آذرماه ادامه دارد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند بیان کرد: طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا با هدف کنترل قیمت ها و برخورد با تخلفات احتمالی از قبیل آجیل و خشکبار، انواع میوه و شیرینی انجام میشود.
میرزاکریمی ادامه داد: تمام واحدهای صنفی ملزم به درج قیمت بر روی کالاها و نصب نرخنامه مصوب در واحد صنفی میباشند.
وی تصریح کرد: از شهروندان گرامی خواستاریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از گران فروشی، کمفروشی، عدم درج قیمت، تقلب، کیفیت و … مراتب را به شماره تماسهای ۷۶۳۴۴۷۸۳ و۷۶۳۱۹۲۹۲ واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف اطلاع دهند.
انتهای پیام/
