به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، زکریا صفرزاده با اشاره به تصرفات زمین در شهرستان دماوند اظهار کرد: در حال حاضر 9 هزار و 300 هکتار از اراضی ملی در این شهرستان سند دارند.
وی ادامه داد: با توجه به استفاده از توان بخش خصوصی و جلوگیری از تصرفات احتمالی اراضی، گشتهایی را به صورت موتوری و خودرویی در نظر گرفتهایم که بهطور دائم این اراضی را مورد بازرسی قرار میدهند.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند افزود: کاربری زمینهای واگذاری در قراردادها بهطور قطع مشخص میشود و در این میان در دو سال گذشته چند مورد تغییر کاربری زمینها را داشتهایم.
صفرزاده اضافه کرد: بخشی از زمینها به اماکن تجاری تغییر یافتند که در زمان انتقال سند مابهتفاوت ارزش آن در زمان انتقال سند دریافت شده است.
وی با اشاره به بافتهای فرسوده شهری در شهرستان دماوند تصریح کرد: مطالعه بافتهای فرسوده شهری انجام شده است و به محض قطعیت از محل دریافت وامهای بافت فرسوده، کمکهای لازم به افرادی که بخواهند بازسازی را انجام دهند، صورت میپذیرد.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند به راهاندازی دفتر نظام مهندسی ساختمان استان تهران در شهرستان دماوند اشاره کرد و افزود: دفتر نظام مهندسی به تازگی فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده است ولی در این زمینه نواقصی وجود دارد که امیدواریم با حرکت رو به جلو، به نقطه مناسبی برسیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/
