رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دماوند خبر داد؛

۲ مجروح به علت منحرف شدن سواری ال ۹۰ در محور دماوند-رودهن+تصاویر

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان دماوند از مجروح شدن دو نفر به علت منحرف شدن سواری آل ۹۰ در محور دماوند-رودهن خبر داد.

مسعود علیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: یک دستگاه خودروی سواری ال ۹۰ که در محور دماوند-رودهن حدفاصل روستای گلاهک در حال تردد بود به علت نامعلوم از مسیر اصلی خود خارج شده و به تپه‌های اطراف جاده برخورد می‌کند که در این حادثه دو نفر مجروح شدند.

وی افزود: این حادثه در ساعت ۱۲ و ۱۰ دقیقه ظهر امروز اتفاق افتاد که ابتدا عملیات رهاسازی مصدومان توسط عوامل امدادی پایگاه چناران رودهن انجام شد و سپس تحویل اورژانس ۱۱۵ دماوند گردیدند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: همچنین مصدومان رهاسازی شده توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان سوم شعبان دماوند انتقال یافتند.

 photo_2016-12-29_14-54-02 photo_2016-12-29_14-54-09

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا