10 میلیارد ریال وام کمیته امداد برای 145 فرصت شغلی
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دماوند گفت:از ابتدای امسال تاکنون 145 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال ازسوی این نهاد ایجاد شده است.
به گزارش تارود، وحید زمان بیان کرد: 428 شغلی تا پایان امسال در کمیته امداد با محوریت استفاده از قابلیت های شهرستان ایجاد می شود.
وی گفت:در این راستا بومی سازی مشاغل و استفاده از قابلیت ها و ظرفیت های شهرستان برنامه ریزی شده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دماوند گفت:
بیشتر مشاغل ایجاد شده در زمینه قالی بافی، کارگاه خیاطی، دامپروری، زنبورداری و حمل و نقل روستایی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست امسال ، 90 مورد تسهیلات مشاغل خانگی ارائه شده است .
مدیر کمیته امداد شهرستان دماوند همچنین از اعطای 55 مورد تسهیلات خوداشتغالی با وام های 100 و 150 میلیون ریالی خبر داد و تصریح کرد: این نهاد باید تا پایان سال مبلغ 32 میلیارد ریال به منظور تسهیلات 228 سهمیه خوداشتغالی و 200 سهمیه مشاغل خانگی تامین اعتبار کند.
وی خواستار آن شد تا دستگاه های متولی امر اشتغال نسبت به معرفی افراد با اولویت توانمندی اجرای طرح اشتغال، مشاغل بومی، ساکن در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر و با اطمینان از اسناد تضمینی اقدام کنند.
زمان در پایان از بسته تشویقی این نهاد برای کارفرمایانی که نسبت به جذب مددجویان کمیته امداد اقدام کنند، خبر داد و گفت: در این صورت تا 50 درصد حق بیمه این افراد (مبلغ 675 هزار تومان در سال) ازسوی این نهاد پرداخت و یا به ازای هر مورد استخدام، مبلغ 360 هزار تومان تشویقی به کارفرمایان اعطا می شود.
منبع ایرنا
