یک پرونده با ۳۰ شاکی/ کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی در خوزستان

13921123000622_PhotoAجانشین فرماندهی انتظامی استان خوزستان از دستگیری دو کلاهبردار که تحت عنوان یک شرکت تولیدی، ۷۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.

به گزارش تارود به نقل از فارس، سرهنگ سیدمحمد صالحی در تشریح این خبر گفت: با ارجاع یک فقره پرونده قضایی از دادسرای شهرستان رامهرمز به پلیس آگاهی در خصوص طرح شکایت 30 نفر از اعضای یک شرکت تعاونی تولید کود کمپوست از مدیران این شرکت، کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در بررسی های پلیس مشخص شد که دو تن از مدیران شرکت بالغ بر 70 میلیارد ریال از اعضای تعاونی جهت کار تولیدی و تولید کود کمپوست جمع آوری کرده و در اوایل فعالیت سودهای کلانی به اعضا پرداخت کرده اما بعد از مدتی نه تنها کار تولیدی انجام نشد بلکه سودی نیز به اعضا پرداخت نشد و باعث نارضایتی مردم و طرح شکایت در این زمینه شد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان خوزستان خاطرنشان کرد: با اخذ مجوز قضایی دو نفر از مدیران این شرکت دستگیر و با قرار وثیقه سنگین روانه زندان شدند.

انتهای پیام/

– See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930619000680#sthash.t3J50Kvy.dpuf

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا