فرمانده انتظامي شرق استان تهران در راستاي تداوم طرح آرامش در شهرستان دماوند از کشف 108 حلقه لاستيک قاچاق خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، سردار دلاور القاصي مهر در تشريح اين خبر گفت: در اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و تداوم طرح آرامش در شهر ماموران انتظامي کلانتري 15 آبعلي ضمن کنترل محورهاي مواصلاتي شهرستان به يک دستگاه خاور مشکوک و پس از هماهنگي قضائي آن را مورد بررسي قرار دادند.
وي با بيان اينکه ماموران پس از بررسي خاور موفق به کشف 108 حلقه لاستيک قاچاق شدند، در اين خصوص راننده خودرو به دستگاه قضائي معرفي شد.
سردار القاصي مهر با بيان اينکه ارزش تقريبي اين کشفيات بنا به نظر کارشناسان 17 ميليارد ريال اعلام شده است تصريح کرد: برخورد قاطع پليس با پديده شوم قاچاق کالا و ارز به منظور رونق و حمايت روز افزون از توليدکنندگان داخلي در سطح جامعه انجام ميپذيرد.
انتهای پیام/
