چهار مصدوم در اثر وقوع دو تصادف در محورهای رودهن و فیروزکوه

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان دماوند از مصدوم شدن چهار نفر در اثر وقوع دو تصادف در محورهای رودهن و فیروزکوه خبر داد.photo_2016-08-31_21-52-47مسعود علیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه خودروی پژو 206 بعد از پمپ بنزین چناران سه نفر مجروح شدند که مصدومان توسط عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر پایگاه چناران و اورژانس 115 به بیمارستان سوم شعبان انتقال یافتند.

وی افزود: این حادثه در ساعت 15 و 30 امروز دقیقه اتفاق افتاد که در بین مصدومان یک نفر خانم باردار توسط عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر پایگاه چناران به بیمارستان سوم شعبان انتقال پیدا کرد.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان دماوند در ادامه از برخورد یک دستگاه خودروی سمند با یک دستگاه خودروی ساینا در محور دماوند-فیروزکوه خبر داد و گفت: این حادثه در ساعت 19 و 30 دقیقه امروز پایین‌تر از روستای اسلام‌آباد اتفاق افتاد که بلافاصله عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر پایگاه چناران و اورژانس 115 سر صحنه تصادف حاضر شدند.

علیان بیان کرد: در این حادثه ابتدا عملیات رهاسازی مصدومان گرفتار شده از خودروها توسط عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر پایگاه چناران انجام شد و سپس یک نفر از مصدومان توسط عوامل اورژانس 115 به بیمارستان سوم شعبان انتقال یافت.
photo_2016-08-31_21-52-56

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا