پیشکسوت مداحی:رشته ادبیات آیینی و مداحی راه اندازی شود

در  دیدار رئیس و معاونین واحد دماوند با پیشکسوت مداحی و رئیس خانه مداحان کشور مطرح شد.

3W1B6810

به گزارش تارود، دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همراه مسئولین فرهنگی این واحد دانشگاهی در دیدار صمیمانه با پیشکسوت مداحی و ادبیات آیینی حاج علی آهی در محل کار وی ، خانه مداحان دیدارکردند.

دکتر صفری در ابتدای جلسه ضمن ابراز خوشحالی از ملاقات با پیشکسوت عرصه های مختلف انقلابی و مذهبی، هدف از این دیدار را معرفی چهره های ماندگار فرهنگی به جامعه و الگو سازی برای جوانان دانشگاهی دانست و اظهار داشت: نسل جوان امروز جامعه ما پیش از پیش به معنویت نیاز دارد و وظیفه اصلی متولیان فرهنگی کشور بصیرت افزایی این نسل است.

حاج علی آهی رئیس خانه مداحان کشور نیز در این دیدار صمیمانه ضمن خیر مقدم به حضار گفت : ما خانه مداحان را در سال 1388 به منظور ایجاد مرکزی متمرکز برای برنامه ریزی های کلان جامعه مداحان اهل بیت (ع) راه اندازی کردیم.

وی ادامه داد  : در طول این سالها جلسات منظم و مفیدی برای مداحان برگزار شد و همچنان ادامه دارد.در زمینه رفع شبهات دینی از مداحی کارهای زیادی انجام داده ایم. آموزش نیروهای جوان ، توجه به ادبیات آیینی و در آینده نزدیک تشکیل اتاق فکر کانون مداحان کشور از دیگر برنامه های خانه مداحان است.

پیشکسوت مداحی کشور افزود: فرهنگسراهای تهران نیز به این نتیجه رسیدند که باید در زمینه مبلغین دینی ، دوره آموزشی مداحی نیز در این اماکن تدریس شود؛ البته ما در زمینه تحصیلات آکادمیک نیز بی کار نبودیم و پیشنهاد راه اندازی رشته مداحی در دانشگاه جامعه علمی کاربردی را به وزارت علوم داده ایم که در حال رسیدگی و تصمیم گیری است.

وی از برخی موازی کاری ها در امور مداحی نیز انتقاد کرد و گفت: در وحدت تصمیم گیری در زمینه آموزشی مداحی و متولی این کار ، در بین مسئولین انسجام لازم وجود ندارد و ما درگیر تکثر و موازی کاری نهاد های مرتبط هستیم .

3W1B6815

دکتر صفری در انتهای جلسه با بیان اینکه مداحان نفوذ زیادی در نسل جوان دارند ، افزود : دانشگاه آماده کمک به خانه مداحان در زمینه های آموزشی است و شما می توانید از تجربیات اساتید خوب ما در رشته های ارتباطات و علوم اجتماعی استفاده کنید.

3W1B4291

وی اضافه کرد : مداح امروز کشور باید به سلاح علم روز مسلح شود و اطلاعات به روز داشته باشد تا بتواند با فتنه های و شبهات مبارزه کند.

مداح علی آهی را بشناسیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا