دو واحد رستوران در منطقه گیلاوند بهعلت استفاده از رنگ مصنوعی بهجای زعفران پلمب شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، پیرو نمونهبرداری از غذای «جوجه زعفرانی» دو باب رستوران در منطقه گیلاوند و محرز شدن استفاده از رنگ مصنوعی بهجای رنگ طبیعی زعفران توسط کارشناسان بهداشت محیط، ضمن معرفی متصدیان این واحدها به مراجع قضایی، محل کسب آنان بهصورت موقت پلمپ شد.
کارشناسان بهداشت محیط بر اساس ضوابط نظارتی از مواد غذایی آغشته به رنگ در رستورانها، غذاپزیها، اغذیهفروشیها، قنادیها و شیرینیفروشیها نمونهبرداری کرده و نوع رنگ مصرفی را کنترل میکنند.
نمونههایی که با دستورالعملهای بهداشتی مغایرت داشته باشند با اقدام قانونی مواجه میشوند.
کارشناسان بهداشت همچنین از شهروندان خواستند تا در ارتقاء بهداشت محیط و مواد غذایی مشارکت داشته و هرگونه گزارش یا شکایت بهداشتی را از طریق شماره تلفن ۷۶۳۱۴۴۴۱ داخلی ۱۱۰ اعلام کنند.
انتهای پیام/
