پس از بازشماری 26 صندوق در بندرعباس تغییراتی در نتایج بوجود آمد/ نظرمان بر بازشماری کل آرا است

رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در هرمزگان گفت: پس از بازشماری 26 صندوق از انتخابات شورای شهر و روستا در هرمزگان، تغییراتی در نتیجه حاصل شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، احمد مرادی در یک نشست خبری اظهار کرد: در هر استان 3 نماینده به عنوان اعضای هیأت نظارت بر انتخابات شوراها انتخاب شدند که این مسؤولیت در استان هرمزگان بر عهده بنده، آقای هاشمی تختی و ذوالقدر بود و اعضای هیأت اجرایی شهرستان بندرعباس نیز 5 نفر هستند که معرف حضور همه مردم شهر قرار دارند.

وی افزود: طبق ماده 56 قانون انتخابات شوراهای شهر و روستاها، حدود 47 تا 50 نفر به نتیجه انتخابات معترض بودند و ما رسیدگی را در این زمینه آغاز کردیم.

نماینده مردم بندرعباس با بیان این که حدود 50 صندوق در معرض اعتراض کاندیداها قرار داشت، خاطرنشان کرد: هیأت عالی نظارت استان تصمیم بر بازشماری 26 صندوق گرفت و ما نامه‌ای با مستندات قانونی به فرمانداری فرستادیم و با نهایت همکاری فرمانداری و هیأت اجرایی انتخابات کار بازشماری را آغاز و به مدت 3 روز بازشماری انجام شد.

مرادی گفت: فرمانداری نظرش بر شمارش 5 صندوق بود اما بازشماری 26 صندوق را در نهایت انجام دادیم و در نهایت دیروز نتیجه شمارش 26 صندوق را فرمانداری و هیأت اجرایی به ما اعلام کردند. از مجموع 26 صندوقی که بازشماری شد تغییراتی در نتایج قبل وجود داشت و به غیر از جابجایی میان نفر 11 و 12 انتخابات با جابجایی این دو حدود 313 رای اختلاف وجود داشت و در بین برخی از اعضای اصلی و علی‌البدل نیز جابجایی‌ها رخ داد.

وی عنوان کرد: هر سه عضو هیأت عالی نظارت استان نظرشان بر بازشماری کل صندوق‌ها با مشاهده جابجایی‌ها در بازشماری 26 صندوق است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا