واگذاری سایت مسکن مهر امام رضا (ع) شهر دماوند در اوایل فروردین‌ سال آینده به شهرداری/ واگذاری اراضی دولتی به سرمایه‌گذاران در تأمین منابع مالی پایدار تأثیرگذار است

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: سایت مسکن مهر امام رضا (ع) شهر دماوند در راستای ارائه خدمات مطلوب و تسریع در تکمیل پروژه از طریق تهاتر، از فروردین‌ماه سال آینده به شهرداری واگذار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، نادر محمدزاده روز شنبه با سفر به شهرستان دماوند از پروژه‌های راه و شهرسازی همچون دوربرگردان مهرآباد رودهن، پروژه محور سرهار و.. بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران به نشست بررسی مشکلات راه‌ها، مسکن و شهرسازی شهرستان که با حضور نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان و دیگر مسئولان منطقه در فرمانداری این شهر برگزار شد، به پروژه‌های مسکن مهر امام رضا (ع) دماوند و مهرآباد رودهن اشاره کرد.

این مقام مسئول ادامه داد: پروژه مسکن مهر از جمله پروژه‌های اداره راه و شهرسازی بود و با توجه به اینکه شهرداری‌ها متولی نگهداری شهر هستند، در صدد هستیم که تکمیل نهایی و پشتیبانی سایت مسکن مهر دماوند را به شهرداری واگذار کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه این اقدام در جهت تکمیل و کیفیت بخشی به پروژه‌های مسکن مهر است، بیان کرد: این اقدام از فروردین ماه سال آینده اجرا می‌شود و راه و شهرسازی نیز در این زمینه همکاری‌های لازم را با شهرداری خواهد داشت تا نهایت خدمات به شهروندان ساکن در این سایت ارائه شود.

محمدزاده به تهیه و اجرای طرح جامع تفصیلی و مشکلات پیش آمده در این طرح اشاره کرد و افزود: برخی از تعاون‌های مستقر در شهرهای مختلف دماوند اقداماتی را در این بخش انجام دادند که بعضاً مسیرها از مراجع قانونی و عموماً غیرقانونی پیگیری شده که در نشست امروز تصمیم گرفته شد تا این تعاونی‌ها ساماندهی و تعیین تکلیف شوند.

وی با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران جهت توسعه شهرها و تقویت زیرساخت‌های بخش عمرانی و خدماتی در منطقه گفت: شهرداری‌ها برای اداره شهر نیاز به منابع پایدار دارند که واگذاری اراضی دولتی به سرمایه‌گذاران می‌تواند مؤثر باشد.

محمد زاده گفت: امروز در این نشست به سه مورد از تقاضای سرمایه‌گذاران در زمینه‌های درمانی و گردشگری و … در شهرستان دماوند تصمیم‌گیری شد تا چگونگی سرمایه‌گذاری آنها در منطقه محقق شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه دماوند و فیروزکوه از مناطقی هستند که هنوز دچار آسیب نشدند و این امکان وجود دارد که مدیریت پیرامونی آنها را حفظ کرد، گفت: در این نشست، تصمیم بر این شد تا حداقل برای پیرامون شهر دماوند مطالعه جدی و چشم‌انداز بلندمدتی در نظر گرفته شود تا هدف‌گذاری آینده پیرامون این شهر را پیش‌بینی کرده باشیم و همچنین اقدامات آینده به خصوص در حوزه گردشگری با یک برنامه از پیش تعیین شده صورت گیرد تا دماوند یک نقطه قوتی برای استان تهران در آینده باشد.

لازم به ذکر است، مسکن مهر امام رضا (ع) شهر دماوند 79 هکتار مساحت است و تعداد پنج هزار و 38 واحد دارد که از این تعداد سه هزار و 413 واحد تکمیل و دو هزار و 363 واحد تحویل متقاضی شده است.

خدمات روبنایی در این سایت مسکونی، یک مدرسه در بخش آموزشی، تحویل یک قطعه زمین به کلانتری جهت ساخت، احداث دو واحد نانوایی و تحویل چند قطعه زمین جهت تجاری توسط راه و شهرسازی شهرستان صورت گرفته است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا