ویلاداران مانع خدمت رسانی به گردشگران!

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان دماوند گفت: بیشتر روستاهای دماوند مورد هجوم ویلاداران و ویلاسازان واقع ‌شده‌اند و مجال چندانی برای خدمات‌‏رسانی به گردشگران دارای توانمندی مالی پایین وجود ندارد.

kilan (38)

به گزارش تارود، وحید زمان گفت: گردشگر نیاز به امکانات دارد؛ جایی که بتواند یک یا چند شب در آن اقامت کند یا در مناطق گردشگری، از امکانات حداقلی برخوردار باشد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان دماوند با بیان اینکه کسی که در منطقه‌ای سرسبز و خوش‌ آب و هوا ویلا دارد گردشگر محسوب نمی‌شود، افزود: ورود گردشگر واقعی به شهرستان دماوند، باعث ایجاد اشتغال و ورود آورده‌های نقدی و رونق اقتصاد می‌شود.

kilan (22)

زمان با اشاره به وجود روستاهای زیبا و بکر و سرسبز در شهرستان دماوند اظهار کرد: این قابلیت، امکان ایجاد روستای هدف گردشگری و جذب گردشگر روستایی را بالا می‌برد؛ اما متأسفانه بیشتر این روستاها، مورد هجوم ویلاداران و ویلاسازان واقع ‌شده‌اند.

* اختصاص زمین به سرمایه‌گذاران در دماوند محدودیتی ندارد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند گفت: اختصاص زمین به سرمایه‌گذاران در دماوند در صورتی که قانونی باشد، محدودیتی ندارد.

علی رهنماییان  با اشاره به گلایه اعضای کارگروه توسعه گردشگری در شهرستان دماوند در خصوص اختصاص زمین به سرمایه‌گذاران بیان کرد: ما بر اساس قوانین موجود در این بخش در واگذاری اراضی ملی و طبیعی به اشخاص محدودیت داریم.

وی در عین حال تصریح کرد: با این وجود، در صورت امکان و توان، برای تسهیل روند قانونی و کمک و همکاری با طرح‌های گردشگری تلاش می‌کنیم.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند با اشاره به ارزش بالای اراضی ملی و منابع خدادادی در شهرستان دماوند گفت: دماوند دارای اراضی ملی ارزشمندی است که باید به خوبی از آن پاسداری شود؛ چرا که با کوچک‏ترین قصرانی در این بخش، حقوق بیت‏‌المال مورد تجاوز قرار خواهد گرفت.

نماینده شهردار آبسرد نیز در گفت‏‌وگو با فارس، ضمن اعلام آمادگی ‌شهرداری آبسرد برای جذب سرمایه‌گذار در طرح‌های گردشگری گفت: شهرداری آبسرد همچنین آماده پذیرایی و میزبانی از تورها و گروه‌های گردشگری و توریستی است.

* برخی از مناطق گردشگری دماوند شرایط نامناسبی دارند

فرماندار شهرستان دماوند گفت: برخی از مناطق گردشگری دماوند شرایط نامناسبی دارند که باید برای آنها فکری شود.

ناصر محمودی‏‌فرد در خصوص توسعه حوزه گردشگری با توجه به شرایط اقلیمی و آب ‌و هوایی و موقعیت مناسب شهرستان دماوند در کنار عدم تناسب امکانات و طرح‌های گردشگری با شرایط موجود بیان داشت: ما نیز با همین نگاه به این قضیه ورود پیدا کردیم و در گام نخست، کارگروه گردشگری را از کارگروه صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند جدا کردیم.

وی استقلال کارگروه گردشگری را با هدف تسریع در امور این بخش خواند و افزود: در حوزه گردشگری، تأکید ما به ورود بخش خصوصی و استفاده از سرمایه این بخش بوده که در مناطق موفق گردشگری کشور این روش به خوبی عمل کرده است.

فرماندار دماوند ادامه داد: در این زمینه، باید برای ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری، تسهیل و بسترسازی شود و دستگا‌ه‌ها موظف به تسهیل امور و نه سنگ‌‏اندازی و بهانه‌تراشی‌های بی‏‌مورد و بعضا سخت‌گیرانه هستند.

این مسئول با اشاره به شرایط نامناسب برخی از مناطق گردشگری مانند چشمه‌ اعلای دماوند عنوان کرد: کار اصولی که باید در گذشته انجام ‌می‌شد، در این مناطق صورت نگرفته است.

محمودی‌فرد در پایان اذعان داشت: بحث تداخل مسئولیت در این منطقه باعث عدم توسعه و پیشرفت آن شده است و این مشکل، با واگذاری این منطقه گردشگری به شهرداری و داشتن تنها یک متولی به زودی حل خواهد شد.

در روزهای اخیر، اعضای کارگروه توسعه گردشگری در شهرستان دماوند با حضور فرماندار جدید این شهرستان، چالش‎ها و مشکلات موجود در حوزه سرمایه‌‏گذاری در این حوزه را بررسی و پیشنهادات خود را برای پیشبرد امور به فرمانداری دماوند ارائه می‌‏کنند.

منبع: فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا