نظر خواهر شهید فهمیده درباره شعار”مرگ بر آمریکا”

بدون تردید شهید محمدحسین فهمیده اسوه دانش آموزان دیروز، امروز و فردای ایران اسلامی بعنوان یکی از شهدای برجسته هشت سال دفاع مقدس نقشی بسزا در حفظ و صیانت از فرهنگ ناب شهادت داشته است که در آیین یادواره شهدای دانش آموز رودهن به برخی از خاطرات او از زبان خواهر بزرگوارش اشاره شد.

ferashteh fahmideh

به گزارش تارود، فرشته فهمیده، خواهر شهید محمدحسین فهمیده ظهر شنبه در آیین یادواره شهدای دانش آموز بخش رودهن که با حضور افشار نادری فرماندار دماوند، طاهرخانی بخشدار رودهن، فرمانده سپاه پاسداران، ریزعلی خواجوی مشهور به دهقان فداکار و شمار کثیری از دانش آموزان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد، اظهار داشت: بیان خاطرات شهیدان شاید اشک دیده دیگران را به همراه داشته باشد اما خانواده شهدا همواره از آنها به شادی یاد می کنند.

وی ادامه داد: اگر دیروز خون شهدای بزرگواری نظیر محمدحسین فهمیده و 36 هزار دانش آموز شهید حافظ این آب و خاک و دین الهی بود، امروز شما نوجوانان با قلم ها و قدم های خود می توانید آن راه مقدس را ادامه دهید.

فرشته فهمیده اضافه کرد: افتخار آفرینی دانش آموزان امروز کشور در صحنه های مختلف علمی همچون تیری زهرآگین سینه دشمنان را شکافته و خاک یأس و نومیدی را بر صورت آنها خواهد پاشید.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام بیان داشت: شاید به ظاهر فصل پاییز دوران خزان باشد اما در این فصل، هفته ای وجود دارد که در آن نشاط، طراوت، شور و تعالی برای قشر پویای نوجوان به ارمغان می آید.
وی ادامه داد: در خاتمه آن هفته تحت عنوان هفته بسیج دانش آموزی روز 13 آبانی است که در آن همه اقشار جامعه با شعار بلند “مرگ بر آمریکا” و مشت های گره کرده پاسداری و حمایت از خون پاک شهید فهمیده و دیگر همرزمان او را به منصه ظهور می گذارند.

فرشته فهمیده ادامه داد: شهید محمدحسین فهمیده یکی از 36 هزار دانش آموز شهیدی است که در اردیبهشت سال 1346 در شهر قم و در جوار بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود، او تحصیلات دوره ابتدایی را در همین شهر مقدس گذراند و پس از آن به همراه خانواده به کرج نقل مکان کرد.

وی اضافه کرد: محمدحسین فهمیده تحت تأثیر مکتب انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) در شهر قم و از همان دوران کودکی مبارزات خود علیه رژیم ستمشاهی را آغاز کرده بود و حضور او و خانواده در کرج با جریانات انقلابی و اعلام مکرر حکومت نظامی از سوی عیادی رژیم همراه شد.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام ادامه داد: اما با وجود همه تدابیر امنیتی اتخاذ شده از سوی طاغوت، محمدحسین بی توجه به همه آن خطرات نسبت به انتقال اعلامیه های امام راحل(ره) از قم به کرج و توزیع آن در مجامع عمومی شهر اقدام می کرد.

فرشته فهمیده بیان داشت: محمدحسین با همه عشق و علاقه برای ورود حضرت امام به فرودگاه مهرآباد و بازگشت به کشور به تاریخ 12 بهمن ماه سال 57 به دلیل سانحه رانندگی در بیمارستان بستری شد و به آیین استقبال نرسید.

وی ادامه داد: شهید فهمیده طاقت ماندن در بیمارستان را نداشت و بالاخره به رضایت خود مرخص شد و به تهران رفت و 10 روز خانواده از او هیچ خبری نداشت تا اینکه یکی از کمیته های انقلابی آن دوران محمدحسین را به خانه آورد و خوشبختانه حال عمومی او بهبود یافته بود.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام اضافه کرد: فعالیت شبانه روزی محمدحسین در مسیر تکمیل پیروزی انقلاب اسلامی همچنان ادامه یافت تا اینکه لانه جاسوسی توسط او و دیگر دانشجویان و دانش آموزان پیرو خط امام(ره) به تسخیر مردم درآمد.

فرشته فهمیده بیان داشت: محمدحسین بعد از این قضایا، بار دیگر به بهانه شرکت در مراسم ازدواج یکی از دوستانش به پاوه سفر کرد و در همان حال و اوضاع خبرهایی مبنی بر آغاز درگیری ها در مناطق غربی کشور و شهادت شهید چمران به گوش می رسید.

وی افزود: طولانی شدن سفر شهید فهمیده به پاوه باعث نگرانی خانواده و انتشار عکس در او در صدا و سیما به عنوان فردی گمشده شد.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام اضافه کرد: بعد از سه تا چهار روز محمدحسین از سوی نیروهای کمیته به تهران منتقل شد؛ برای تحویل او به مادرم از وی درخواست شد که “اجازه خروج فرزندتان را از کرج ندهید چراکه ما بچه شما را از کردستان و در حال فعالیت پیدا کردیم”.

فرشته فهمیده ادامه داد: شهید فهمیده در واکنش به استفاده آن فرد از لفظ بچه برای خطاب او گفت که “جای بچه که در قنداق است و من هر کجا که امام فرمان دهد به آنجا خواهم رفت”.

وی بیان داشت: آن روز محمدحسین اجازه امضای برگه تعهدنامه را به مادر خود نداد، هرچند مادر همواره به وی تأکید می کرد که حق خروج از کرج را ندارد، اما شهید به بهانه اینکه قصد راه انداختن کسب و کاری دارد به دست فروشی پرداخت تا اینکه جنگ آغاز شد.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام ادامه داد: روز نخست مهرماه بود که او من و دیگر خواهرش را آماده و راهی مدرسه کرد و به بهانه فوتبال لوازم شخصی را در ساک ورزشی ریخت و به جبهه رفت.

فرشته فهمیده اضافه کرد: چند روز بعد یکی از دوستان شهید فهمیده دوچرخه محمدحسین را به خانه آورد و پیام او که حاوی سفر به جبهه و کسب حلایت از مادر بود را به خانواده رساند.

وی بیان داشت: نزدیک به 30 روز از اعزام محمدحسین به جبهه می گذشت که رادیو با قطع برنامه های عادی خود خبر بستن نارنجک به کمر، رفتن زیر تانک دشمن و شهادت یک نوجوان بسیجی را اعلام کرد.

این خواهر بزرگوار دو شهید سرافراز اسلام ادامه داد: بعد از اعلام این خبر مادر به قطعیت نوجوان مذکور را محمدحسین خود می دانست و از فردای آن روز همه برای یافتن او بسیج شدند، تا اینکه یکی از برادران بسیجی با حضور مقابل درب منزل و نشان دادن شناسنامه محمدحسین خبر جراحت او را رساند و فردای آن روز نیمی از پیکر سوخته برادرم را تحویل و به خاک سپردیم.

فرشته فهمیده اضافه کرد: سه سال بعد از شهادت محمد حسین، دیگر برادرم، شهید داوود فهمیده نیز به درجه رفیع شهادت نائل آمد تا خانواده فهمیده افتخار تقدیم دو نوگل از فرزندان را به اسلام و انقلاب در کارنامه زرین خود داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا