جمع‌آوری ۱۹ انشعاب غیرمجاز برق در دماوند/ ۱۷۰ متر کابل متخلفان در روستای وادان ضبط شد

در راستای برقراری عدالت در توزیع انرژی و با هدف کوتاه کردن دست متخلفان از شبکه سراسری، مانور عملیاتی «طرح مهتاب» با رویکرد برخورد قاطع با انشعابات غیرمجاز، همزمان با سراسر کشور در منطقه برق شهرستان دماوند به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، مدیرعامل شرکت توانیر با تأکید بر عزم راسخ صنعت برق برای مقابله با دست‌اندازی‌های غیرقانونی به شبکه، اجرای این طرح را فراتر از یک اقدام فنی برشمرد و آن را تلاشی ملی برای احیای حقوق عمومی و انضباط‌بخشی به شبکه توزیع دانست.

این مانور که تحت نظارت مستقیم ستاد مرکزی توانیر برگزار می‌شود، به دنبال بازگرداندن پایداری به شبکه و جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های ملی است.

در همین راستا و در پی دستور قاطع مدیرعامل توانیر و هماهنگی با شورای تأمین شهرستان دماوند، پنجمین مرحله از «طرح مهتاب» با جدیت ویژه در دستور کار واحد بازرسی و لوازم اندازه‌گیری منطقه برق دماوند قرار گرفت.

در این عملیات میدانی که در روستای وادان از توابع بخش مرکزی دماوند انجام شد، اکیپ‌های تست کنتور و بازرسی با حضور در نقاط شناسایی شده، اقدام به پایش شبکه و شناسایی نقاط آسیب‌زا کردند.

در این مانور ضربتی بیش از ۱۷۰ متر کابل غیرمجاز کشف و ۱۹ فقره انشعاب غیرقانونی که به‌صورت مخفیانه از شبکه برق شهری استفاده می‌کردند، جمع‌آوری شد.

تجهیزات مکشوفه پس از صورت‌جلسه، جهت تعیین تکلیف قانونی تحویل انبار شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گردید.

مدیریت منطقه برق دماوند تأکید کرد که اجرای طرح مهتاب تا پاکسازی کامل شبکه از هر گونه انشعاب غیرمجاز و برقراری نظم پایدار در مصرف برق با همکاری دستگاه‌های قضایی و انتظامی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا