نشست بصیرتی و صالحین نخبگان بسیجی در شهرستان دماوند برگزار شد+تصاویر

نشست بصیرتی و صالحین نخبگان با همت کانون بسیج هنرمندان شهرستان دماوند در فرهنگسرای کوثر با حضور مسئول نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران و اعضای کانون بسیج هنرمندان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی زحمتکش، مسئول نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران شهرستان دماوند در این نشست اظهار کرد: هنگامی‌که امام راحل (ره) پایه‌های انقلاب اسلامی را ایجاد نمودند، بر این موضوع تأکید داشتند که اگر قرار است تحولی در جامعه به وجود بیاید، این امر باید به‌دست مردم صورت گیرد؛ کما این‌که حضرت علی (ع) نیز به دلیل عدم‌حمایت مردم خانه‌نشین شدند.

وی افزود: اولین رفراندوم در کشور ایران، ۱۲ فروردین‌ماه و باهدف مردم‌سالاری دینی بود که برای اولین بار در سراسر دنیا اتفاق افتاد؛ حال با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور در انتخابات به‌عنوان تکلیف الهی، عدم حضور در این مهم به معنای سرباززدن از این تکلیف است. وی خاطرنشان کرد: حضور مردم، امنیت کشور را تأمین می‌کند؛ لذا انتخاب فرد اصلح بر اساس معیارهای مقام معظم رهبری، از نکات حائز اهمیت است.

مسئول نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران شهرستان دماوند از استقامت، توکل بر خدا، استکبارستیزی، مجاهدت، رفع تبعیض میان ثروتمندان و مستضعفان، رفع بیکاری و مشکلات اقتصادی، ازجمله شاخص‌های تعریف‌شده از سوی مقام معظم رهبری می‌باشد که باید بنابراین شاخص‌ها اقدام به انتخاب فرد اصلح نمود.

زحمت‌کش با استناد بر فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید کرد: همان‌گونه که ایشان فرمودند، جناح گیری‌های سیاسی با عناوین اصلاح‌طلب و اصولگرا معنا ندارد؛ چراکه اصول از مبانی اسلام برگرفته‌شده و اصلاح نیز به معنای استفاده از روش‌های روز است؛ لذا نقطه مقابل اصلاح‌طلبی فساد و نقطه مقابل اصول‌گرایی، بی اصولی است.

همچنین در این نشست، حسین ناصری مسئول کانون بسیج هنرمندان شهرستان دماوند گفت: با توجه به قرارگیری در استانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، بران شدیم تا نشستی با حضور نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران شهرستان دماوند و جمعی از سرگروهان و فعالان عرصه هنر برگزار نماییم.

وی افزود: مهم‌ترین اهداف نشست بصیرتی و صالحین نخبگان، تحقق حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در عرصه انتخابات، تجدید میثاق با آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و درنهایت انتخاب فرد اصلح است. وی خاطرنشان کرد: برخی مواقع افراد در دوراهی تصمیم‌گیری قرار می‌گیرند که استفاده از افراد معتمد و واجدالشرایط برای مشورت در این زمینه از ضروریات است؛ به‌این‌ترتیب سعی ما بر تحقق این امر در مسئله انتخاب فرد اصلح است.

مسئول کانون بسیج هنرمندان شهرستان دماوند تأکید کرد: افراد حاضر در این نشست، سرگروهان و جوانان فعال عرصه هنر هستند که حرفی برای گفتن دارند؛ لذا این افراد می‌توانند با آگاهی، الگویی برای حضور قشر جوان در عرصه ملی انتخابات باشند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا