نبود آرامستان شهر آبسرد را با مشکلاتی مواجه کرده است/ نظارت بر قیمت‌ها در میدان تره بار شهر آبسرد توسط متولیان انجام گيرد

امام جمعه آبسرد با بیان اینکه نبود آرامستان شهر آبسرد را با مشکلاتی مواجه کرده است، گفت: نظارت بر قیمت‌ها در میدان تره بار شهر آبسرد توسط متولیان انجام گيرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند،‍ حجت‌الاسلام والمسلمین میرشریفی در دومین نشست شورای اداری شهرستان دماوند با حضور مسئولان اظهار داشت: در خصوص آرامستان آبسرد مردم این شهر و اتباع دچار مشکل هستند و اهل سنت و اهل شیعه هر دو نامه‌هایی را به دفتر امام جمعه ارسال کرده‌اند تا مساله پیگیری شود.

وی افزود: نامه‌ها به فرمانداری ارسال شده و موضوع آرامستان در دست پیگیری و پیشرفت بود اما متاسفانه یک نهاد به جای تحویل 30 هکتار، 60 هکتار زمین برای آن نهاد گرفت و بعد آرامستان شهر آبسرد را قفل کرد. مسئولان شهرستان باید به این مساله توجه ویژه داشته باشند.

امام جمعه آبسرد در رابطه میدان تره بار آبسرد گفت: این موضوع به منظور ایجاد یک درآمد پایدار برای شهرداری آبسرد تعریف شده بود زیرا ساخت و ساز و بسیاری از کارها تعطیل شده‌اند و شهرداری وضیت بسیار بدی دارد.

میرشریفی ادامه داد: یک عده مسیر را گم کرده‌اند و به جای مراجعه به شورای شهر و شهرداری آبسرد به نهادهای شهرستان مراجعه کردند، این نهادها باید آنها را به محل مناسب بر می‌گرداندند اما این کار را نکردند لذا میدان تره بار به جای اینکه برای شهر درآمدزا باشد برای نهادهای دیگر درآمدزا شده است.

وی تصریح کرد: نظارت در میدان تره بار بسیار واجب است مخصوصا در تقویم و قیمت گذاری اجناس باید دقت شود. امروز جنسی که از کشاورز و باغدار خریداری می‌شود نصف قیمت بازار است پس این مهم نیز باید مورد توجه مسئولان باشد.

امام جمعه آبسرد عنوان کرد: مدیران شهرستان و روسای ادارات متعلق به همه شهرستان هستند پس باید نگاهشان به هر 5 شهر این شهرستان مثبت و یکسان باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا