معدومسازی ۸۰ کیلوگرم آلایشات مرغی و جوجه زعفرانی فاسد از واحدهای عرضه مواد غذایی و پروتئینی در روستای مهرآباد رودهن

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند از معدومسازی ۸۰ کیلوگرم آلایشات مرغی و جوجه زعفرانی فاسد از واحدهای عرضه مواد غذایی و پروتئینی در روستای مهرآباد رودهن خبر داد.
سید علی امامی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: گشت مشترک بازرسی اداره دامپزشکی و شبکه بهداست شهرستان دماوند از واحدهای عرضه پروتئینی برگزار شد.
وی افزود: در این گشت بازرسین نظارتی موفق به کشف بیش از ۸۰ کیلوگرم آلایشات مرغی و جوجه زعفرانی تاریخ منقضی شدند و مراتب مذکور صورتجلسه و معدوم شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند تاکید کرد: شهروندان از خرید فرآوردههای خام دامی که در شرایط غیربهداشتی نگهداری شده و تاریخ تولید و انقضاء ندارند، خودداری کنند.
امامی گفت: بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومي اداره دامپزشكي شهرستان دماوند در حد توان و ظرفيت براي تضمين سلامت غذايی مردم با منشاء دامی تلاش میكنند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در فراورده خام دامی مراتب را به سامانه پیامگیر ۱۵۱۲ و یا تلفن مستقیم ۷۶۳۱۴۸۵۸ اطلاع دهند.
انتهای پیام/