معاون فرهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح: خوی استکباری و حق ناپذیری آن ها مشکل اصلی مذاکره با آمریکاست

 معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: جمهوری اسلامی ثابت کرد که می توان در چارچوب آموزه های دینی و تعالیم اسلامی در جهت کسب رضای خدا و با حضور توفنده مردم در صحنه حکومت خلاف جریان غرب و شرق را برپا کرد.

دماوند 22 بهمن 95 راهپیمایی 22 بهمن در دماوند آغاز شد+اخبار تکمیلی

به گزارش تارود معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه راهپیمایی با شکوه 22 بهمن در دماوند اظهار داشت: ملت هوشمند ایران در عرصه انقلاب اسلامی با گزیده ای از شعارهای آرمانی خط خود را مشخص کرد و در طول این مبارزات و توطئه ها هیچگاه از این اهداف و آرمان ها کوتاه نیامد.

سردار علیرضا افشار ادامه داد: ‘استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی’ یک شعار اندیشمندانه و آرمانی بود که آزادی از دیکتاتوری شاه و استقلال در مقابل آمریکا و دخالت های او که این هر دو به معنای ‘لا اله’ می باشد و ‘الا الله’ این شعار جمهوری اسلامی به عنوان حکومت مبتنی بر آرای مردم در چارچوب آموزه های دینی می باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: علیرغم این که حکومت های شرق و غرب نتوانستند مردم خود را به سعادت برسانند، جمهوری اسلامی ثابت کرد که می توان در چارچوب آموزه های دینی و تعالیم اسلامی در جهت کسب رضای خدا و با حضور توفنده مردم در صحنه حکومتی را برپا کرد که پیشرفت و آسایش دنیا را به صورت تواما در برگیرد.

سردار افشار خاطر نشان کرد: برای دستیابی به این حکومت خون ها داده شد و در شهرها و روستاها جنایاتی توسط رژیم شاهنشاهی اتفاق افتاد که عکس ها و فیلم ها نمی تواند حق مطلب را ادا کند و امروز حفظ انقلاب دشوارتر از برپایی انقلاب می باشد و در طول 35 سال از عمر این انقلاب جنایات و توطئه و تحمیل جنگ  و تحریم های ظالمانه نتوانست ملت را از راهی که انتخاب کرده بود بازدارد.

این مقام مسئول با اشاره به انقلاب ها اخیر در منطقه اظهار داشت: در برخی از این کشورها، رهبران انقلاب نتوانستند مسیر انقلاب را حفظ کنند و در کشوری همانند مصر که رهبران انقلاب قصد داشتند با سازش در برابر آمریکا انقلاب را ادامه دهند با شکست مواجه شدند، ولی در ایران اسلامی امام خمینی(ره)، تسخیر لانه جاسوسی را بزرگتر از انقلاب اول دانست، چرا که این بار ارباب شاه به زیر کشیده شد.

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح آمریکا را صاحب خوی استکباری و خودبرتربینی آمریکا  دانست و ادامه داد: این خوی آمریکا سبب حق ناپذیری و منفعت طلبی آن می شود و این کشور به خود اجازه دخالت در امور دیگر کشورها را می دهد و ارزش و احترامی برای بشریت قائل نیست و نمونه بارز آن انبار پر از سلاح های شیمیایی و میکروبی و هسته ای آن ها می باشد که هدف اصلی این سلاح های کشتار جمعی جمعیت ها و نه لشکرها می باشد.

وی تصریح کرد: خوی استکباری و حق ناپذیری آن ها مشکل اصلی مذاکره با آمریکاست و ملت ما نشان داد که با توکل بر خدا و اراده و خودباوری ملی می تواند در مقابل خوی استکباری آمریکا بایستد و مرگ بر آمریکا همان مرگ بر خوی استکبار است و در اصل ملت ها می دانند که حق با جمهوری اسلامی می باشد.

سردار افشار تاکید کرد: مذاکره همان نرمش قهرمانانه برای بیداری کسانی است که فکر می کنند که در مذاکره با آمریکا چیزی عاید می گردد و اقشای ماهیت آن ها می باشد، وگرنه اعتمادی به آنان نیست و قطعا اگر می خواستند در چارچوب همان قوانین معاهده و بازدیدهایی که داشتند و یقین بر این که جمهوری اسلامی به دنبال سلاح هسته ای نیست با ملت ایران کنار می آمدند، هر چند در پیش از این در جریان تعلیق هسته ای امتحانشان را پس داده بودند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا