دعوت شهرداری دماوند از نخبگان صاحب ایده

شهردار دماوند گفت: شهرداری دماوند برای دستیابی به توسعه پایدار شهری، بهره مندی از مطالعه و پژوهش را سرلوحه كار خود قرار داده است.

Untitled-1.jpg000_1507

به گزارش تارود، “عباس صفري” پژوهش را زیربنای توسعه كشور و مبنای اصلی حركت به سوی توسعه پایدار دانست و اظهار كرد: تحقیق و پژوهش در هر جامعه ای سبب تولید علم، توسعه، پیشرفت و ثروت می شود.

abas safari

وی با بیان اینكه افراد آموزش دیده می توانند در تصمیم گیری ها مثمر ثمر باشند، خاطر نشان كرد: تحقیق و پژوهش همراه با آموزش، نقش بسیار مهمی در توسعه و آبادانی كشور و پیشرفت های چشمگیر علمی و فناوری دارد.

صفري تحقیق را روند هوشیارانه در راستای كشف مجهولات و راهكارهای اصولی دانست و گفت: هر اقدامی بدون تحقیق و پژوهش به سر منزل مقصود نمی رسد، در حالی كه با انجام تحقیقات اصولی می توان از میزان صحت و درستی اقدامات مبتنی بر پژوهش اطمینان داشت.

شهردار دماوند با اشاره به اهمیت و نقش بسیار مهم پژوهش و تحقیق در سازمان‏ها و ادارات، بر تعامل با آحاد مختلف جامعه به ویژه نخبگان، اندیشمندان، كارشناسان و شهروندان و بهره مندی از خرد جمعی در راستای آبادانی شهر تاكید نمود.

وی اعلام كرد: شهرداری دماوند برای بهره‏مندی از خرد جمعی و ایده‏های خلاقانه و ناب از تمامی صاحب‏نظران، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دعوت می‌كند تا ایده‏های پژوهشی خود را در زمینه‏های مرتبط با حیطه وظایف شهرداری ارائه كنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا