مروری بر جنایت های رژیم بعث عراق در جنگ

فرمانده گروه ۲۴ بعثت نیروی زمینی سپاه در بروجرد گفت: مظلومیت شهدا و ملت ایران در مقدس زاویه پنهانی است که به آن کمتر پرداخته شده است.

به گزارش تارود به نقل از افکارنیوز، سرهنگ سیف‌الله ایمانی که در دومین یادواره ۷۰۰ شهید شیمیایی سخن می‌گفت، افزود: این یادواره به عنوان دومین یادواره ۷۰۰ شهید منتسب به گروه ۲۴ بعثت و ۸۰۰۰ شهید شیمیایی کشور محسوب می‌شود. دوران دفاع مقدس، دایرةالمعارفی است که در هر زمینه‌ای که بخواهیم مطلب در آن دیده می‌شود و از آن می‌توان بهره‌مند شد.

وی ادامه داد: رشادت، شهادت، ایثار، از خودگذشتگی، خوبی‌ها و زیبایی‌های رزمندگان از یک طرف و مظلومیت‌ها و تحمل ظلم و ستم ملت و رزمندگان ما از سوی دیگر مواردی است که به عنوان یک زاویه پنهان کمتر به آن پرداخته شده است.

وی ادامه داد: امروز می‌خواهیم دین خود را به شهدا ادا کنیم هرچند که شهدا به کارهای ما نیاز ندارند بلکه ما هستیم که به آنها نیاز داریم.

سرهنگ ایمانی با بیان اینکه باید مظلومیت رزمندگان و ملت بزرگ ایران را به جهانیان و به نسل جوان جامعه انتقال دهیم، اظهار کرد: این انتقال باید به گونه‌ای باشد که زمانی که سخن از بمباران اتمی و شیمیایی می‌شود به جای تداعی هیروشیما و ناکازاکی در ذهن هر فردی باید بمباران شیمیایی ایران در ذهن مردم جهان تداعی شود.

وی گفت: استکبار جهانی و مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر و سلاح کشتار جمعی از طریق صدام به ملت ما چه ظلم‌ها که نکردند. در هشت سال دفاع مقدس صحنه‌هایی را شاهد بودیم که نشان از مظلومیت ملت ایران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است که از آن جمله می‌توان به یورش ارتش بعثی در اوایل جنگ به زن، مرد، پیر و جوان اشاره کرد.

سرهنگ ایمانی گفت: صدام به عنوان یکی از جنایتکاران، زن، مرد، پیر و جوان ما را آواره و شهید می‌کرد و به اسم نظامی به اسارت می‌برد. یادمان نرفته که چگونه مردم نظامی و غیرنظامی و حتی بیماران در بستر بیماری را چگونه با بمباران‌های متعدد به شهادت رساندند. در همین بروجرد ارتش بعثی عراق با بمباران مدرسه استثنایی ۶۸ طفل بی‌گناه را به شهادت رساند. حتی در مرکز استان با بمباران‌های متعدد از سوی رژیم بعثی ۶۰ نفر از غیرنظامیان بی‌گناه به شهادت رسیدند.

وی یادآور شد: مگر هواپیمای غیرنظامی ما توسط استکبار منفجر نشد و مردم ما در سردشت و روستاهای مرزی به وسیله سلاح‌های شیمیایی دشمن به شهادت نرسیدند و امروز ما شاهدیم بخش زیادی از آنها به عنوان جانبازان شیمیایی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند پس ما کی می‌توانیم صدای این مظلومان را به گوش جهانیان برسانیم. جا دارد هرجا فرصتی پیش می‌آید مظلومیت ملت ایران را در هشت سال دفاع مقدس به گوش جهانیان رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا