مراجعه ۱۴۰۰ نفر به مرکز خدمات شهری جیلارد از ابتدای سال جاری/ تشکیل ۱۸ هزار پرونده الکترونیکی برای مراجعان این مرکز از ابتدای سال تاکنون

مسئول مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد گفت: عمده مشکل مادران در منطقه، مشکلات بهداشتی است که با اولویت‌بندی، به دنبال رفع آن‌ها هستیم؛ اما موضوعاتی مانند استرس و اضطراب را نیز نباید نادیده گرفت.
میلاد هجران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند، با اشاره به مجموعه فعالیت‌های مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد اظهار کرد: این مرکز دارای ۹ واحد بهداشتی است که همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ به ارائه خدمات درمانی می‌پردازند و عمده ترین آن‌ها در واحد بهداشت خانواده، خدمات مامایی، بهداشت خانواده می‌باشد.
مسئول مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد، از ارائه این خدمات به مادران باردار، گروه هدف و کودکان زیر پنج سال خبر داد وافزود: واکسیناسیون رایگان و خدمات پزشکی و دندان‌پزشکی منطبق با تعرفه وزارت بهداشت و درمان، از دیگر خدمات مرکز جامعه سلامت شهری جیلارد است.
هجران تأکید کرد: ارائه تمامی خدمات به شهروندان برحسب نوبت‌دهی انجام می‌شود و بر این اساس، تنها در آبان‌ماه سال جاری، ۱۴۰۰ نفر مراجعه‌کننده در بخش پزشکی به مرکز مراجعه نمودند.
وی از دیگر خدمات این مرکز درمانی تحت عناوین بهداشت خانواده، بهداشت حرفه‌ای و روانشناسی خبر داد که تمامی این خدمات به صورت رایگان ارائه می‌شود.
مسئول مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد گفت: خوشبختانه با تشکیل پرونده الکترونیکی برای مراجعه‌کنندگان، از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۱۸ هزار مراجعه‌کننده در مرکز حضور یافته و پرونده الکترونیکی برای آن‌ها تشکیل شده است.
هجران افزود: دو مرکز درمانی علی‌بن ابی‌طالب حصار و پایگاه شماره سه، تحت پوشش مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد قرار دارند که هر دو به ارائه خدمات به شهروندان می‌پردازند.
وی در خصوص مشکلات شهروندان دماوندی تصریح کرد: عمده مشکل مادران در منطقه، مشکلات بهداشتی است که با اولویت‌بندی، به دنبال رفع آن‌ها هستیم، اما موضوعاتی مانند استرس و اضطراب را نیز نباید نادیده گرفت.
مسئول مرکز خدمات جامعه سلامت شهری جیلارد افزود: شهرستان دماوند منطقه‌ای سنتی است و شهروندان، استفاده از داروهای گیاهی را به داروهای شیمیایی ترجیح می‌دهند؛ به این دلیل غالبا از استعمال داروهای قند، فشار خون و چربی خودداری می‌کنند.
هجران در خصوص درمان رایگان دیابت و فشار خون در این مرکز خاطر نشان کرد: ویزیت اولیه برای سالمندان به صورت رایگان است؛ اما معاینات بعدی و آزمایش‌ها هزینه‌بر و با احتساب تعرفه دولتی امکان‌پذیر است.

خبرنگار: مصطفی شرافت

انتهای پیام/رَز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا