مانور یگان های آتش نشانی آبسرد

این روز بهانه ای است تا به گرامیداشت انسانهایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ جان و آسایش ما می گذرند تا بتوانیم در امنیت زندگی کنیم.

به گزارش تارود،غلامرضا ربیعی سرپرست شهرداری و اعضای محترم شورای اسلامی شهر آبسرد با حضور در ایستگاه آتش نشانی شهرداری با کارکنان و پرسنل این واحد دیدار کردند.

 DSC_0069 DSC_0091 DSC_0106

در این دیدار مسئول آتش نشانی،آقای خزائی ابتدا گزارشی از اقدامات و امکانات موجود در آتشنشانی شهرداری ارائه و به 3دستگاه ماشین آتشنشانی و 6 نیرو فعال اشاره کرد و افزود:پرسنل و اکیپ های این واحد  با آموزش های گوناگون که این مدت دیده اند به غیر از حوادثی که خدای نکرده در شهر آبسرد روی میدهد بلافاصله خدمات لازم را ارائه می دهند.ضمنا در مرحله بروز حوادث در جاده های گذری از مسیر اسلام آباد تا پل دلیچای  و روستاهای همجوار نیز خدمات لازم را ارائه،و در خدمت شهروندان و روستاییان عزیز خواهند بود.

در این دیدار ربیعی سرپرست شهرداری آبسرد ضمن تبریک این روز بیان داشت:امید است گرامی داشت روز آتشنشان بهانه ای باشد برای تجلیل از آنان که در میان شعله های آتش ،پیام آور ایستادن و سرخ زیستن هستند و ایمنی را مصونیت در برابر آسیب های ناشی از حوادث ،اعم از طبیعی و غیر طبیعی معنا کرده اند؛وی در ادامه افزود:همیشه سعی بر این داشته باشید خدمت را صادقانه انجام دهید،وجدان دقت و سرعت عمل را سرلوحه امورات خود قرار داده و در مهار حوادث همیشه شتاب کنید.

در حاشیه این مراسم سید مجتبی حسینی عضو شورای اسلامی شهر آبسرد ضمن تبریک و گرامیداشت این روز و تقدیر و تشکر از کارکنان و پرسنل زحمتکش آتش نشانی شهر آبسرد بیان داشت:خوشحالیم که در جمع شما عزیزان هستیم و هر آنچه در جهت تقویت و تجهیز ایستگاه آتشنشانی باشد دریغ نخواهیم کرد  و همیشه یار و یاور شما خواهیم بود.

در خاتمه شایان ذکر است به مناسبت گرامیداشت روز آتشنشانی نونهالان مهد کودک خصوصی صد گل برای تبریک این روز با اهداء شاخه های گل از عزیزان زحمتکش آتشنشانی تقدیر و تشکر کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا