تمهیدات لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت اجناس ویژه شب یلدا در دماوند اندیشیده شود/ اتاق اصناف دماوند برای تعیین تکلیف مکان جدید فعالیت دوشنبه بازار اقدام کند

تمهیدات لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت ویژه شب یلدا در دماوند در نشست ستاد تنظیم بازار در فرمانداری تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، در این نشست موضوعاتی از قبیل اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار، بررسی قیمت آجیل و خشکبار با توجه به در پیش بودن شب یلدا، تأمین میوه شب یلدا توسط جهاد کشاورزی و همچنین اجرای گشت مشترک اداره صنعت و معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اداره تعزیرات حکومتی و جلوگیری از افزایش قیمت کالاها مورد بررسی قرار گرفت.

فاطمه فرزام در این جلسه اظهار کرد: نظارت بر بازار میوه، آجیل و همه کالاهای اساسی در شب یلدا به منظور جلوگیری از افزایش قیمت می‌بایست تشدید شود تا شاهد افزایش قیمت بی‌رویه و ناگهانی کالاها در بازار شهرستان نباشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه نسبت به سال گذشته با افزایش قیمت مواجه هستیم، طرح‌های کنترلی و نظارت بازرسی اتاق اصناف نیز می‌بایست افزایش یابد.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی شهرستان دماوند بیان کرد: تمهیدات لازم در مقاطع زمانی ویژه همچون شب یلدا می‌بایست در نظر گرفته شود، تا شهروندان در خرید کالاهای مورد نیاز خود مشکل خاصی نداشته باشند.

فرزام با تأکید بر اینکه خرید میوه، آجیل و شیرینی در چند روز آینده به مناسبت شب یلدا در بازار افزایش می‌یابد، بیان کرد: علاوه بر نظارت بر قیمت‌های محصولات، در خصوص کیفیت محصولات متناسب با قیمت عرضه شده باید اطمینان حاصل کنیم.

وی در خصوص ادامه فعالیت دوشنبه بازار توضیح داد: اتاق اصناف موظف است در یک جلسه، برای تعیین تکلیف مکان جدید، تصمیمات لازم را اتخاذ نماید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا