فعالیت بازار هفتگی دوشنبه‌بازار در منطقه گیلاوند متوقف شد/ کشف و معدوم‌سازی مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته در این بازار هفتگی دماوند

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند گفت: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر دماوند در سال 95 و انتظارات کسبه مقیم از مسئولان، فعالیت بازار هفتگی دوشنبه‌بازار در منطقه گیلاوند متوقف شد.
mohsen zabihi (1)

غلامرضا ذبیحی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند، اظهار کرد: با توجه به اظهارات مطرح شده در نشست‌های متعدد با مسئولان، حدود 10 سال است که این مرکز در روز دوشنبه‌ها فعالیت اقتصادی دارد و اصلاً در قالب غرفه فعالیت نمی‌کردند.

وی افزود: متأسفانه در دوشنبه بازار در منطقه گیلاوند، هر وسیله نقلیه، وانت‌بار و نیسان بار یک غرفه بود که در این مرکز جمع می‌شدند و فعالیت می‌کردند و تمام فروشندگان این مکان اقتصادی غیربومی بودند.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند بیان کرد: همچنین طرح دوشنبه بازار به عنوان تهیه طرح جامع سرمایه‌گذاری و مشارکت به بازارهای تخصصی در آینده مطرح است که در حال حاضر این بازار هفتگی جمع‌آوری گردید.

ذبیحی در خصوص راه اندازی مجدد دوشنبه بازار در منطقه گیلاوند، گفت: این مکان اقتصادی دیگر به شکل دوشنبه بازار فعالیت نخواهد کرد، ولی در نظر داریم طرح جامعی در خصوص فعالیت این مکان اقتصادی که در شان مردم باشد، تدوین گردید که حداقل مدت یکسان جهت تهیه طرح و اجرای آن طول خواهد کشید.

به گزارش تارود، در گشت مشترکی که عوامل شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند در مرداد ماه سال گذشته از بازار هفتگی دوشنبه‌بازار در منطقه گیلاوند داشتند، مقادیر زیادی مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی، تاریخ مصرف گذشته و فاسد شامل 30 کیلوگرم خرما، 40 کیلوگرم ماهی،  100 لیتر آب لیمو، 50 کیلوگرم رب انار، 30 کیلوگرم ذرت به صورت خشک و بو داده، 30 کیلوگرم خیار شور، 50 لیتر آب‌زرشک، 70 لیتر دوغ، رنگ غیرمجاز تارترازین، مقداری تمر هندی و لبنیات کشف و معدوم‌سازی گردید.
4_148105

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا