عوارضی که داد آقای نماینده را درآورد!
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش مبلغ عوارضی اتوبان پردیس- تهران منطقی نیست و باید هر چه سریعتر اصلاح شود.

به گزارش تارود، ˈحمیدرضا مشهدی عباسیˈ به انتقاد شدید از افزایش بی ضابطه مبلغ دریافتی عوارضی اتوبان پردیس- تهران پرداخت.
وی گفت: متاسفانه این موضوع از همان روز نخست افتتاح اتوبان با مبلغ بالایی مصوب شد که گلایه های مردمی را به دنبال داشت.

از ابتدای اسفندماه ۹۲ مبلغ عوارضی اتوبان پردیس- تهران برای خودروهای سواری، وانت بار و اتوبوس به ترتیب به ۲ هزار و ۵۰۰، سه هزار و ۵۰۰ و پنج هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته است.
مشهدی عباسی با مقایسه مبلغ عوارضی دریافتی در اتوبان تهران پردیس نسبت به سایر اتوبانهای کشور، افزود: در فاصله ۱۵ کیلومتری پردیس تا ابتدای اتوبان شهید بابایی رانندگان خودرو سواری مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ تومان می پردازند که در مقایسه با مسیر ۱۳۰ کیلومتری اتوبان تهران- قم و مبلغ عوارضی فقط ۵۰۰ تومان به هیچ عنوان منطقی نیست.
وی تصریح کرد: متاسفانه تعیین این رقم که از سوی شرکت خصوصی انجام شده بدون هماهنگی وزارت راه و شهرسازی است؛ مساله ای که در آینده ای نزدیک از مقام عالی این وزارتخانه سؤال می شود.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته وجود تونل ها و پل های متعدد در طول مسیر این اتوبان بالاتر بودن رقم پرداختی عوارضی را اجتناب ناپذیر کرده، اما از مسؤولان و متولیان امر باید پرسید چگونه چنین رقمی حاصل می شود؟
وی ادامه داد: از طرف دیگر ۲ بار افزایش رقم عوارضی در طول یک سال به هیچ عنوان قابل قبول نیست و در این موضوع هیچ منطقی مشاهده نمی شود.
مشهدی عباسی در خاتمه بیان کرد: بسیاری کاربران جاده در این مسیر کارمندان دولت هستند که با پرداخت این مبالغ با فشار مضاعف مالی مواجه اند و انتظار می رود مسؤولان امر هر چه سریعتر نسبت به شفاف سازی موضوع و تعیین قیمت منطقی اقدام کنند.
نخستین رقم عوارض تعیین شده برای سواری ۱۵هزار ریال خودروهای ون و وانت ۲۰ هزار ریال و اتوبوس ۴۰ هزار ریال بود که بتدریج و در دو مرحله تاکنون افزایش قابل توجهی داشته و برای ساکنان منطقه، کارکنان کارخانجات و ادارات که بطور مرتب و روزانه در این مسیر تردد می کنند، مقرون به صرفه نیست و ممکن است موجب افزایش بار ترافیکی محور جاجرود و افزایش تصادفات شود.
منبع: ایرنا