حجت الاسلام علاء الدینی:علم امام باقر(ع) علم وحی است
خطیب جمعه دماوند گفت: علم و دانش امام باقر (ع)، علم وحی و جایگاه عظیم باقرالعلوم نیز جایگاه رفیعی است.

به گزارش تارود، حجت الاسلام و المسلمین ˈمحمد علاءالدینیˈ در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر دماوند در مسجد جامع این شهر با گرامیداشت ولادت چهارمین اختر تابناک ولایت افزود: بخش مهمی از زندگی امام باقر (ع) به دوران کودکی ایشان اختصاص دارد زیرا این امام همام تنها امامی هستند که دوران کودکی خویش را در کربلا گذراندند و همراه با اسرای کربلا به سرزمین شام رفتند.
امام جمعه دماوند با بیان اینکه امام باقر (ع) نقش مهمی را بعد از واقعه عاشورا جهت تبلیغ حقیقت حماسه کربلا ایفا کردند، خاطرنشان کرد: صحنه زندگی آدمی، صحنه روشنگری اوست و امام باقر (ع) نیز با قرار گرفتن در دوران عاشورا از همان کودکی، به جایگاه عظیم علم و علم آموزی دست یافتند.
علاءالدینی به پایه گذاری نهضت بزرگ علمی امام باقر (ع) اشاره کرد و گفت: پیشوای پنجم شیعیان در مدت امامت خود، در همان شرائط نامساعد، به نشر و اشاعه حقایق و معارف الهی پرداختند و مشکلات علمی را تشریح نمودند و جنبش علمی دامنه داری به وجود آوردند که مقدمات تاسیس یک دانشگاه بزرگ اسلامی را که در دوران امامت فرزند گرامیش امام صادق (ع) به اوج عظمت رسید، پی ریزی کردند.
این مقام مسوول بیان کرد: امام پنجم در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد همه بزرگان بنی هاشم و مقام بزرگ علمی و اخلاقی او مورد تصدیق دوست و دشمن بود به گونه ایی که یزید اعلام کرد که علم ایشان علم وحی است.
خطیب جمعه دماوند افزود: امام محمد باقر (ع) به اندازهای گنجهای پنهان معارف و دانشها را آشکار ساختند که از همان دوران کودکی حقایق احکام و حکمتها و لطایف دانشها را بیان نمودند و مردم را به ویژه در دوران اسارت اهل بیت پیامبر (ع) به عناصر بی بصیرتی یا بد سیرتی آگاه کردند.
علاءالدینی در ادامه به حقیقت جایگاه حقوق بشر در جوامع غربی اشاره کرد و گفت: امروز حقیقت حقوق بشر به حقوق ظالمان تبدیل شده است و همان غربی ها که معتقد به حقوق بشر هستند امروز خود عامل شکل گیری حقوق ظالمان شده اند.
وی ادامه داد: امروز خود آمریکا ناقل پیام حقوق ظالمان و نابودی حق مظلومان است و انسان های مظلومی را که همراه خود نمی بیند، زنده زنده می سوزاند و هدفی جز سرکوب حقیقت مظلومان و جایگاه آزادگی ندارد.