اجرای طرح فاضلاب شهرستان دماوند در آیندهای نزدیک/ دستور کار قرار دادن تأمین آب برای از برخی مناطق دماوند

در نشست مسئولان با رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران آغاز عملیات اجرایی فاضلاب شهرستان دماوند مطرح شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، فرماندار شهرستان دماوند به همراه نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان امور آب منطقهای و آبفای استان نشستی با موضوع بررسی موضوعات آب و فاضلاب شهرستان دماوند در دفتر رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران برگزار شد.
مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند با اعلام این خبر اظهار داشت: در این نشست مسائل و مشکلات حوزه آب و فاضلاب شهرستان مطرح و تصمیماتی پیرامون آن با دستورات رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران اتخاذ شد.
وی از آغاز عملیات اجرایی طرح فاضلاب شهرستان دماوند در آینده نزدیک خبر داد و افزود: پروژه فاضلاب شهرستان دماوند از مصوبات مهم جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان است که با هماهنگیهای به عمل آمده در آینده نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
فرماندار شهرستان دماوند در پایان، تأمین آب مناطق مختلف شهرستان دماوند را از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست عنوان و تصریح کرد: تأمین آب در مناطقی که مشکل آب دارند در دستور کار قرار گرفت که با هماهنگی امور آب منطقهای استان و شهرستان انجام خواهد شد.
پیشتر فرماندار دماوند گفته بود: «کلنگ پروژه شبکه فاضلاب دماوند تا هفته دولت به زمین میخورد» و «پروژه طرح جمعآوری شبکه فاضلاب دماوند نهایی شده است»؛ ولی گویا کماکان این طرح در مرحله حرف باقی مانده است.
انتهای پیام/