اجرای پروژه دیواره صخره نوردی در دماوند از محل اعتبارات ملی/ تکمیل سالن ورزشی روستای گرمابسرد/ آغاز عملیات احداث ورزشگاه ۵۰۰۰ نفره در دماوند تا دهه فجر سال جاری

بهره‌برداری از ۲ پروژه ورزشی و آغاز عملیات احداث ورزشگاه ۵۰۰۰ نفره در شهرستان دماوند در نشست فرماندار شهرستان با مسئولین ورزش و جوانان استان تهران مطرح شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند در این نشست که به‌منظور بررسی پروژه‌های ورزشی سطح شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: اولین پروژه ورزشی که قرار است در چند روز آینده عملیات اجرایی آن آغاز شود پروژه صخره‌نوردی در دماوند است که از محل اعتبارات ملی ساخته خواهد شد و در دهه مبارک فجر افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.

مجید صفری در ادامه به پروژه تکمیل ورزشگاه روستای گرمابسرد اشاره کرد و افزود: این سالن به لحاظ ساخت ابنیه به اتمام رسیده و با جابجایی اعتباری، تکمیل خواهد شد و امیدواریم تا دهه مبارک فجر افتتاح و در اختیار جوانان روستای گرمابسرد قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در شهرستان دماوند مبنی بر ایجاد استادیوم ورزشی ۵۰۰۰ نفره به‌عنوان مهم‌ترین پروژه ورزشی شهرستان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این ورزشگاه قرار است در منطقه شهرک امامیه و زمین فوتبال فعلی ساخته شود که مراحل اولیه طرح به اتمام سیده است.

فرماندار شهرستان دماوند بیان داشت: این پروژه ورزشی به‌صورت فازبندی طراحی‌شده و در فاز اول، زمین استاندارد فوتبال، پیست دوومیدانی و جایگاه تماشاگران به تعداد ۱۰۰۰ نفر اجرا خواهد شد که با اتمام مقدمات کار عملیات احداث آن در دهه مبارک فجر آغاز خواهد شد که در فازهای بعدی ظرفیت جایگاه تماشاگران به ۵۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

گفتنی است اجرای ماده 27 در پیست اسکی آبعلی، هتل شال اوزنه و سالنهای روستایی شهرستان دماوند مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا