انتخابات دانش آموزی، تمرین دموکراسی برای آینده
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: شرکت در انتخابات دانش آموزی، تمرین دموکراسی و آموزش مهارت های سیاسی برای اداره فردای جامعه است.
به گزارش تارود ،ˈمحمدرضا مشهدی عباسیˈ در مراسم انتخابات شورای دانش آموزی در دبیرستان دخترانه ˈزهره خبازیˈ با مهم برشمردن انتخابات دانش آموزی، بیان کرد: شرکت در این انتخابات در راستای یکی از ساحت های اصلی سند بنیادین آموزش و پرورش که همانا رعایت حقوق افراد و تحمل خرده فرهنگ هاست، اجرایی می شود.
وی ادامه داد: دانش آموزان باید از هم اکنون بیاموزند که در این عرصه امروز با هم رقیب هستند و فردا باید برای اعتلای آموزش و پرورش در سطح مدرسه رفاقت کنند که خود، نوعی تمرین مهارتهای سیاسی نیز هست.
در ادامه مراسم، هر یک از کاندیداهای شورای دانش آموزی این مدرسه با قرار گرفتن پشت تریبون به بیان برنامه ها و دیدگاه های خود پرداختند و در پایان، دانش آموزان آرای منتخبان خود را به درون صندوق های رأی ریختند.
مطابق ضوابط موجود، در مدارس راهنمایی و دبیرستان های بالای 200 نفر، شورای دانش آموزی دارای هفت نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل خواهد بود و این آمار در مدارس با جمعیت کمتر از 200 نفر شامل پنج عضو اصلی و 2 نفر علی البدل است.
همچنین دبستان های دارای جمعیت بالاتر از 100 دانش آموز دارای پنج عضو اصلی و 2 نفر علی البدل شورای دانش آموزی هستند که این آمار در دبستان های با آمار دانش آموزی بین 100 تا 150 نفر، به هفت نفر اصلی و 2 نفر علی البدل می رسد.
منبع ایرنا
