برگزاری شب شعر انقلاب در دماوند به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی + تصاویر

شب شعر انقلاب در شهرستان دماوند به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با همت کانون بسیج هنرمندان این شهرستان در سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی هنری کوثر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، در این مراسم که با حضور اکثر شاعران، ادب دوستان و هنرمندان شهرهای رودهن، آبعلی، کیلان، آبسرد و دماوند و مسئولین شهری و شهرستان برگزار شد از شاعران خود را در قالب شعر خوانی ارائه کردند.

حسین نادری، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان تهران در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: در چهلمین بهار انقلاب اسلامی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران بالغ‌بر 40 برنامه را در سطح شهرستان‌های استان تهران برگزار می‌نماید که حدود چهار برنامه فرهنگی متعلق به سازمان بسیج هنرمندان استان تهران است که توسط کانون بسیج هنرمندان با همکاری انجمن ادبی و هنری شهرستان‌های مربوطه اجرایی می‌شود.

وی افزود: این اقدامات فرهنگی شامل برنامه هنرهای تجسمی آوا و سرودهای انقلابی، شب شعر انقلاب و عکس “قاب ماندگار” می‌باشد که شب‌های شعر برای اولین بار در شهرستان دماوند همزمان با ایام دهه فجر اجرای آن آغاز شده است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان تهران گفت: همچنین در روز یوم‌الله 22 بهمن جشنواره‌ها به پایان خواهد رسید و در راهپیمایی این روز آثار تجسمی شامل طراحی گرافیک، نقاشی و حجمی که متمایز با سال‌های گذشته خواهد بود، در راهپیمایی شرکت خواهد داد.

نادری تصریح کرد: بعد از 22 بهمن‌ماه آثار شرکت کننده در جشنواره استانی به تعداد 40 نفر جوایزی در نظر گرفته شده است که شامل کمک هزینه سفر به عتبات عالیات مشهد مقدس و هدایای نقدی اهدا می‌شود که اینگونه اقدامات توسط سازمان بسیج هنرمندان توسط کانون‌ها و انجمن‌های ادبی و هنری برگزار می‌گردد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا