سازکار انتخاب ۱۵ نماینده برای كميسيون ويژه رسيدگي به توافق+ اسامی برخی کاندیداها

سازکار انتخاب ۱۵ نماینده برای كميسيون ويژه رسيدگي به توافق+ اسامی برخی کاندیداهابر اساس سازو کار طراحی شده قرار است تا از ۲ فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت هر کدام پنج نماینده انتخاب و سپس آنها پنج نماینده دیگر را تعیین و یک لیست جهت انتخاب ۱۵ نماینده برای كميسيون ويژه رسيدگي به توافق در صحن مجلس معرفی شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، یکی از مهمترین دستور کار نمایندگان در این هفته انتخاب اعضاء كميسيون ويژه رسيدگي كننده به توافق جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي ۱+۵ و آثار و پيامدهاي آن است.

بعد از جمعبندی مذاکرات در وین، برخی از نمایندگان تقاضا داشتند که كميسيون ويژه رسيدگي كننده به توافق جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي ۱+۵ و آثار و پيامدهاي آن، در مجلس تشکیل شود که این امر مورد موافقت هیئت رئیسه مجلس قرار گرفت و اعضای کمیسیون مذکور این هفته در صحن مجلس انتخاب خواهند شد.

قرار است تا ۱۵ نماینده برای بررسی برجام یا همان برنامه جامع اقدام مشترک در صحن مجلس انتخاب شوند.

خبرنگار افکارخبر در راهروهای مجلس شورای اسلامی شنیده که فراکسیون اصولگرایان و اصولگرایان رهروان ولایت بعنوان ۲ فراکسیون مهم مجلس، در روزهای گذشته برای انتخاب ۱۵ نماینده این کمیسیون رایزنی هایی داشتند و به سازو کاری دست یافتند.

یکی از نمایندگان مجلس با تائید خبر تعیین سازکار مذکور به خبرنگار افکار خبر گفت: قرار شد پنج نماینده از سوی فراکسیون اصولگرایان و پنج نماینده از سوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت انتخاب و معرفی شوند. سپس این ۱۰ نماینده پنج نماینده را انتخاب کنند تا جمع شان به ۱۵ نماینده برسد.

وی افزود: همچنین قرار شده تا در هنگام انتخاب نمایندگان برای کمیسیون مذکور در صحن مجلس، فقط همین ۱۵ نماینده نهایی شده ۲ فراکسیون، کاندیدا شوند و غیر از آنها کسی کاندیدا نشود.

این نماینده با اشاره به دلیل انتخاب این ساز و کار برای انتخاب ۱۵ نماینده مذکور گفت: نظر نمایندگان این بود که کسی عضو این کمیسیون شود که اولا هم کارشناس و خبره در این زمینه باشد و هم اینکه پشتوانه رای مجلس داشته را داشته باشد و ۲ کمیسیون بر آنها توافق کرده باشند.

وی در ادامه گفت: علی اصغر زارعی، علیرضا زاکانی و سید محمود نبویان نمایندگان تهران، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، ابراهیم کارخانه ای نماینده همدان و حسن کامران نماینده اصفهان از سوی فراکسیون اصولگرایان و کاظم جلالی نماینده شاهرود، حمیدرضا فولادگر نماینده اصفهان، علاء الدین بروجردی نماینده بروجرد، سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین از سوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت از جمله نمایندگانی هستند که تصمیم دارند بعنوان اعضای این کمیسیون از طرف فراکسیون خود معرفی شوند.

انتخاب اعضای این کمیسیون در دستور کار نمایندگان مجلس قرار دارد و احتمالا در جلسه فردا و یا سه شنبه این هفته در صحن مجلس انتخاب خواهند شد.

منبع: افکار خبر

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا