روحانی:مسجد جای حزب گرایی نیست

روحانی:مسجد جای حزب گرایی نیسترئیس جمهور در سیزدهمین اجلاس گرامیداشت روز جهانی مساجد گفت: مسجد نباید رنگ و بوی حزب و جناح و تشکل خاص به خود بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، اجلاس روز جهانی مسجد مصادف با ۲۱ آگوست، سالروز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی، در تالار بزرگ وزارت کشور با حضور رئیس جمهور آغاز به کار کرد.

حسن روحانی صبح امروز با حضور در این مراسم گفت: مسجد برای ما مرکز بسیار مهمی است.

وی افزود: از دیرباز معماری اسلامی به ما می‌گفته که مسجد محور اصلی شهر و جامعه است و خواهد بود و همواره اول مسجد ساخته می‌شد تا در کنار مساجد، مدارس علمیه تأسیس شود و یا اینکه در کنار مساجد و مدارس، مرکز حکومتی استقرار یابد.

روحانی با بیان اینکه سیاست، اقتصاد و علم و همچنین مسائل اجتماعی همواره در سایه مساجد شکل می‌گرفت تأکید کرد: مسجد البته اساسش مرکز عبادت است و محل عبادت خداوند و معنویت، اخلاق و تعلیم و تربیت است. بنده نمی‌خواهم بگویم در دنیای امروز مسجد جای مدرسه و یا دانشگاه و یا جای سایر مراکز فرهنگی را بگیرد که هر کدام جای خود را دارند، اما مسجد مرکزیت خاصی برای جمع مومنان و صالحان و آمادگی جامعه برای ایستادگی، مقاومت، معنویت و فداکاری است.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر از مسجدی بوی وحدت به مشام نرسد بوی تفرقه به مشام خواهد رسید متذکر شد: اگر از مسجدی بوی تفرقه به مشام برسد آن مسجد به مسجد ضراری خواهد بود که فرموده‌اند مسجد ضراری مسجد فراق بین مومنین است.

روحانی با بیان اینکه متأسفانه امروز در گوشه و کنار دنیا مساجدی داریم که همچنان در آنها درباره تفرقه مسلمانان صحبت می‌شود بیان داشت: در برخی از مساجد دنیا، مذهب شیعیان را کفر و کافر معرفی می‌کنند. هنوز هم در گوشه کنار دنیا مساجدی داریم که همچنان منبرهای آن برای تفرقه میان فرق اسلامی و پیروان اهل بیت و اهل سنت بنا شده است.

وی افزود: متأسفانه امروز مساجدی در دنیا داریم که از آن مساجد افرادی پرورش می‌یابند که در نهایت در میان جامعه به خشونت و کشتن مردم افتخار می‌کنند و آن را راه جهاد اسلامی به دروغ لقب می‌دهند.

روحانی با بیان اینکه مسجدی واقعی است که مسجد علم و تعلیم و تربیت باشد اظهار داشت: مسجد مرکز وحدت میان مسلمانان است و از مسجد مقاومت و ایستادگی برمی‌خیزد و نه ظلم و خشونت و تفرقه.

رئیس جمهور با بیان اینکه مسجد مکان سیاست اسلامی، نیز هست تأکید کرد: مسجد مکان سیاست اسلامی است همانطور که در انقلاب اسلامی این مساجد بودند که پیشتاز نهضت قرار گرفتند و این منبرهای مساجد بود که امام راحل سخنانشان را درآنجا ایراد می‌کردند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در مساجد باید مسائل مهم اجتماعی بیان شود بیان داشت: نباید مساجد مکانی برای تبلیغ یک حزب قرار گیرد چرا که مسجد فرای حزب و تشکل سیاسی است.

روحانی تأکید کرد: مسجد خانه حزب و جناح نیست. مسجد نباید رنگ و بوی حزب و جناح خاص به خود بگیرد و باید رنگش رنگ اسلام باشد.

منبع: افکار خبر

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا