راهپیمایی عاشقان اربعین حسینی یک حرکت بزرگ فرهنگی می‌باشد/ حرکت اربعین زمینه‌ساز قیام حجت خدا و ظهور مهدی موعود است

امام جمعه دماوند با بیان اینکه راهپیمایی عاشقان اربعین حسینی یک حرکت بزرگ فرهنگی می‌باشد، گفت: حرکت اربعین زمینه‌ساز قیام حجت خدا و ظهور مهدی است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر دماوند اظهار کرد: سلام و درود به روح پرفتوح و ملکوتی امام راحل که با تأسی به جد اطهرش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) قیام کرد و به احکام غیر اسلامی اعتراض کرد.

وی در ادامه گفت: همچنین درود به مردمانی که با او همراهی و حمایت کرده تا در راه این قیام الهی خون خود را اهدا کنند و به مقام رفیع شهادت رسیدند.

امام جمعه دماوند در ادامه سخنان خود بیان کرد: درود خدا بر امامی که به دنبال عزت و استقلال مسلمین بود و لایحه کاپیتولاسیون را در سال 1343 در چهارم آبان اعتراض کرد و مردم را آگاه کرد.

فتاح دماوندی عنوان کرد: ایشان در تاریخ 13 آبان ماه همان سال دستگیر و به ترکیه تبعید شد و اساس این لایحه به این معنا بود که اگر اتباع یک کشور خارجی در این کشور جرمی را مرتکب شوند ما حق محاکمه نداریم.

وی بیان کرد: امام این لایحه را سند بردگی ملکت ایران نام گذاشت و در آن دوران تأکید داشت این مجلسی‌ها به ضد اسلام و قرآن نیز رأی داده‌اند و سپس آمریکا را مسئول این فاجعه خواندند.

امام جمعه دماوند تأکید کرد: آمریکا جنایت‌کار است مسلمانان جهان را به گرفتاری انداخته ایرانی‌ها را هم گرفتار کرده است و سپس به همه اقشار ملت ایران تذکر دادند که نباید سکوت کنند.

فتاح دماوندی بیان کرد: امروز وظیفه همه ما دفاع از اسلام و مسلمین به همراه قوانین و احکام مترقی اسلامی می‌باشد و این درسی است که همه ما از سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) یاد گرفتیم.

وی افزود: درس حرکت اربعین حسینی همین است که برای دفاع از اسلام، قران و اهل بیت(ع) قیام کنیم تا همه ما در صحنه حاضر باشیم.

امام جمعه دماوند تصریح کرد: راهپیمایی عاشقان اربعین حسینی یک حرکت بزرگ فرهنگی می‌باشد و زیارت اربعین از شعار الهی برخوردار است.

فتاح دماوندی اضافه کرد: همچنین باید توجه داشت حرکت اربعین زمینه‌ساز قیام حجت خدا و ظهور مهدی است و همه ما باید در احیای آن نقش داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: اما حرکت اربعین امسال با حضور میلیون‌ها عاشق از 40 کشو جهان با شکوه هرچه بیشتر در حال برگزاری می‌باشد و این حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی آغاز شده است.

امام جمعه دماوند در پایان تأکید کرد: اربعین می‌تواند مکتب اهل بیت پیامبر را به عنوان یک مکتب جهانی و نجات بخش معرفی کند و امام حسین(ع) را به عنوان الگوی انسانی‌های آزاده به جهان تشیع بشناسد.

انتها پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا