دولت باید تحمل خود را در قبال رسانه‌ها افزایش دهد/ برای انتخابات کاندیدا نمی‌شوم

وزیر دولت نهمبه گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، پرویز فتاح وزیر دولت نهم، در خصوص این که یکی از گزینه‌های انتخابات ریاست جمهوری است و جبهه یکتا قرار است با او رایزنی‌هایی داشته باشد اظهار داشت: من حقیقتا پرمشغله هستم و به کارم نیز علاقمند هستم، مقام معظم رهبری به بنده حکم داده‌اند و بنده یک فرد عمرانی و میدانی هستم.

فتاح با بیان اینکه بنده هر هفته در سفر هستم و وقت فکر کردن به مسائل انتخاباتی را ندارم، درباره اینکه آیا احتمال ندارد که دقیقه 90 به انتخابات بیایید، تصریح کرد: بنده یک پهلو و صریح پاسخ دادم.

وی درباره اظهارات رئیس‌جمهور مبنی بر لزوم آزادی رسانه‌ها و در عین حال سخنان انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره شکایت از برخی رسانه‌ها و این دوگانگی گفت:‌ هم دولت و هم رسانه‌ها باید دل بزرگ داشته باشند، لازمه تکلیف و رشد نظام اسلامی همین تبادل افکار است لذا باید با نگاه اخلاقی و اسلامی خود این موضوع را ممزوج کرد.

فتاح درباره این نحوه برخورد دولت تأکید کرد: دولت حتما باید تحمل خود را بیشتر کند چرا که دولت خود منادی آزادی رسانه‌ها بوده و رسانه‌ها نیز باید جانب انصاف و عدالت را نیز لحاظ کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا