اولویت تکمیل پروژه ها با پیشرفت 80 درصد در دماوند
فرماندار شهرستان دماوند گفت: بخش عمده ای از پروژه های دماوند به سبب ناکافی بودن اعتبار ناقص مانده که پروژه ها در اولویت قرار گرفته است.

به گزارش تارود ناصر محمودی فرد با اشاره به گوشه هایی از مشکلات این شهرستان اظهار داشت: بخش عمده ای از پروژه های تعریف شده در ردیف طرح های استانی و ملی به دلیل فقدان منابع اعتباری کافی همچنان نیمه تمام باقی مانده است.
وی ادامه داد: با توجه به سیاست های دولت در خصوص اتمام پروژه هایی با پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد، اولویت کار در دماوند نیز به طرح هایی از این دست خواهد بود تا این امور عمرانی و خدماتی در سریع ترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
محمودی فرد اضافه کرد: امیدوارم حضور معاون عمرانی استاندار در رودهن به عنوان دومین سفر وی به شهرستان با ثمرات مثبتی همراه شده و در سایه برگزاری نشست های تخصصی بعدی در استانداری مشکلات مردم منطقه مورد بحث و بررسی و در نهایت رفع کامل قرار گیرد.