رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند:

خسارت مالی و جانی از وقوع زلزله ۵.۱ ریشتری در واحدهای تولیدی دماوند نداشتیم/ لزوم حمایت مسئولان در بازسازی سازه‌های فرسوده واحدهای تولیدی در دماوند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند با بیان اینکه خسارت مالی و جانی از وقوع زلزله ۵.۱ ریشتری در واحدهای تولیدی این شهرستان نداشتیم، گفت: برای بازسازی سازه‌های فرسوده واحدهای تولیدی در شهرستان دماوند نیاز به حمایت مسئولان داریم.

آقاجان احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: طی بررسی‌های میدانی و ارتباط با مدیران صنایع و واحدهای تولیدی شهرستان دماوند، به این جمع بندی رسیده‌ایم که هیچ خسارتی مالی و جانی بر اثر وقوع زلزله ۵.۱ ریشتری بامداد جمعه ۱۹ اردیبهشت در کارخانه‌های تولیدی، به‌وجود نیامده است.

وی افزود: البته زلزله اخیر هشدار جدی بود و از جدای خط تولید باید به فکر اساسی بازسازی و نوسازی سازه‌های واحدهای تولیدی که بعضاً غیرمقاوم و قدیمی هستند، باشیم.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند گفت: در حال حاضر از لحاظ مالی این مورد خارج از توان صاحبان بنگاه‌های اقتصادی تولیدی است و نیازمند تمهیدات لازم مسئولان در سطح کلان می‌باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا