حمایت از رژیم کودک کش غاصب اسرائیل

علی نصیری

مفتی های خائن وهابی با حمایت از رژیم کودک کش غاصب اسرائیل فتوا به حرام بودن جنگ با رژیمی می دهند که از هیچ ظلم و ستمی بر مردم مظلوم فلسطین دریغ نورزیده است.

به گزارش تارود به نقل از زنان خبر؛ سردار علی نصیری فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران، با حضور در بزرگداشت سالروز تشکیل بسیج جامعه زنان استان تهران طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار و خواهران بسیجی بیان کرد: امروز جمع شما خواهران به مناسبت روز قشر روزی است که متعلق به شما خواهران و بزرگواران است که این روز مزین شده به نام شهیده“مریم فرهانیان” که قرار است به زندگی نامه و خاطرات ایشان پرداخته شود.

وی بیان کرد: به دو موضوع اشاره میکنم که تقاضا دارم توجه ویژه ای به آن داشته باشید، یکی مسئله غزه است که نه تنها جهان اسلام را داغدار کرده و ما شاهد صحنه های فجیعی از مردم غزه هستیم که توسط رژیم صهیونیستی این جنایات انجام می شود و توسط استکبار جهانی حمایت می شود صحنه های بسیار جانگداز که دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد، جنگ نابرابری که ما امروز شاهد آن هستیم یک عملیات و برنامه ریزی بسار دقیق و از پیش حساب شده ای است که رژیم اشغالگر قدس گرداننده آن است و بسیار ساده نگری است که ما بخواهیم فکر کنیم که این کشتار از پیش تعیین شده نباشد زیرا به ما ثابت شده که دشمنان در پی شکست مسلمانان به هر جنایت و دسیسه ای متوسل می شوند.

سردار علی نصیری در ادامه گفت: وقتی که شما بهار انقلاب اسلامی را ورق می زنید و شاهد این شکوفایی بوده اید می توانید حوادثی مانند غزه را به انقلاب اسلامی ما ربط دهید زیرا این انقلاب به مردم مسلمان جهان جرات رویارویی و مقابله با دشمنان را داده است ازین رو اسرائئل با کینه توزی تمام قصد نابودی اسلام و مسلمانان مظلوم جهان را در منطقه در سر می پروراند، که مورد حمایت کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی قرار گرفته است که حتی ورود این ها به سوریه توطئه از پیش تعیین شده بود که با وقاحت تمام افراد ضد دین را به اسم مسلمان در برابر کشورهای اسلامی قرار دادند و به جنگ وا داشتند و از آن به اسم بیداری اسلامی نام بردند اما در پشت پرده آنها به دنبال آسیب زدن به مقاومتی بودند که در منطقه در مقابل آنها پایداری می کردند که در نهایت به حملات وحشیانه آنها به غزه منجر شد که ثمره آن صدها شهید مظلوم و بی دفاع از زنان و کودکان بوده که هیچ انسانی حتی قادر به دیدن تصاویر این کشتار بی رحمانه نیست.

وی با خائن خواندن مفتی های وهابی بیان کرد: مفتی های خائن وهابی با حمایت از رژیم کودک کش غاصب اسرائیل فتوا به حرام بودن جنگ با رژیمی می دهند که از هیچ ظلم و ستمی بر مردم مظلوم فلسطین دریغ نورزیده و از کشتار مسلمین دست بر نمی دارد اما مفتی های وهابی که در پی نفاق بین شیعه و سنی هستند  بر این عقیده اند که حتی شعار بر علیه رژیم اشغالگر قدس و حامیانش حرام است تا جایی که گروهکی به نام داعش نمود پیدا کرده و عینا ظلمی که اسرائیل در غزه انجام میدهد داعش نیز در عراق به ظلم و کشتار علیه مسلمین به ویژه شیعیان پرداخته است.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) با اشاره به نکته دوم که نقش امروز خواهران در بسیج است گفت: زمانی بود که ما جنگ در برابر رژیم بعث عراق را داشتیم که به آن جنگ سخت می گفتند که در این جنگ باید رزمندگان با توانایی بسیار بالایی در مقابل دشمن می ایستادند که رزمندگان ما ثابت کردند از توانایی بسیار بالایی از نظر معنوی و قدرت ایستادگی در برابر دشمن برخوردارند و الان هم به فرموده مقام معظم رهبری در برابر جنگی نرم قرار داریم که جنگ فرهنگی و اعتقادی است که همه بخشها مورد تهدید است که در اینجا نقش خواهران به مراتب بیشتر از نقش برادران است زیرا خواهران نقش به سزایی در شکل گیری فرهنگی دارند.

وی در پایان گفت: همانطور که در خانواده نقش مادردر تربیت و سازندگی بیشتر از نقش پدران است در مقابله با این تهدیدات و جنگ نرم شما خواهران می توانید بیشترین و بهترین اثرگزاری را داشته باشید یکی ازین تهدیدات دجالواره است که سازمان بسیج به خصوص بخش خواهران باید اطلاع رسانی درست داشته باشند و اغنا سازی کرده و خانواده ها را از مخاطرات و مضرات ماهواره آگاه کنند و این آگاهی باید به مادران باشد تا آنان از ورود این آسیب اجتماعی در محیط منزل جلوگیری کرده و به فرزندان و خانواده آگاهی و بینش لازم را در مورد اثرات تخریبی دجالواره را بدهند و در راستای سخنان رهبری که امسال را سال فرهنگ و اقتصاد با مدیریت ملی و عزم جهادی نامیدند پیش بروند تا بتوانند جنگ نرم دشمنان را خنثی کرده و حیله دشمن را از خانواده و جامعه اسلامیمان دفع کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا