جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در دماوند اولویت همیشگی است/ دیوارکشی‌های غیرقانونی تخریب می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند گفت: جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در دماوند اولویت همیشگی است و دیوارکشی‌های غیرقانونی تخریب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مسئولان شورای اسلامی شهر دماوند به مناسبت هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و 72 تن از یاران بزرگوارش با رئیس دادگستری، دادستان و جمعی از قضات شهرستان دماوند دیدار کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند در حاشیه این دیدار اظهار داشت: باید از مسؤولانی که امنیت را در این شهر برقرار کرده‌اند، قدردانی کرد.

غلام‌رضا ذبیحی با بیان اینکه دادگستری در ایجاد امنیت پایدار نقشی اساسی دارد، تصریح کرد: امنیتی که امروز به‌خوبی در شهرستان دماوند مشاهده می‌شود، را مدیون زحمات دادستان، رئیس دادگستری و کارکنان زحمت‌کش دستگاه قضایی هستیم.

وی ادامه داد: تدابیر ارزنده و زحمات اعضای شورای تأمین شهرستان دماوند در خصوص اقدامات و مواردی که در منطقه پیش می‌آید، باعث ایجاد امنیت در شهر شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند افزود: از نیروهای امنیتی، انتظامی و سپاه پاسداران نیز باید یاد کرد که از ارکان ایجاد امنیت هستند؛ در دیدار امروز، گزارشی توسط دادستان در خصوص پرونده‌های 12 سال اخیر تملک و تصرف اموال دولتی که خاتمه پیدا کرده و نیز پرونده‌های قضایی ارائه شد.

ذبیحی در خصوص همکاری شهرداری و شورای شهر دماوند با دادگستری این شهرستان خاطرنشان کرد: جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز، تخریب بناهای غیرمجاز، تصرفات اموال دولتی، تخریب دیوارکشی‌ها و جلوگیری از تجاوز اموال عمومی همکاری صمیمانه‌ای میان این دو دستگاه وجود دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

1 دیدگاه

  1. باسلا ساکن گیلاوند هستم خواش میکنم فکری در مورد گدا ها متکدیهای دوراهی گیلاوند کنید پنج شش دختر بچه با چند زن دایم در حال گدایی هستن با تشکر ممنون میشم پیگیری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا