جشن شکوفه‌ها برای 1600 دانش‌‌آموز مدارس ابتدایی دماوند برگزار شد+تصاویر

در آستانه سال جدید تحصيلي جشن شکوفه‌ها برای یک هزار و 600 نفر دانش‌‌آموز مدارس ابتدایی شهرستان دماوند با حضور مسؤولان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مراسم جشن شکوفه‌ها در دبستان لاله‌های انقلاب شهرستان دماوند با حضور معاون سیاسی انتظامی فرماندار دماوند، رئیس اداره آموزش و پرورش این شهرستان و معاون نهضت سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان تهران برگزار شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند در این مراسم، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: از تمامی همکاران بابت زحماتی که برای این مراسم کشیده‌اند، قدردانی می‌کنیم.

محمدرضا مشهدی‌عباسی ادامه داد: از اولیای محترم تقاضا می‌شود تا پایان سال تحصیلی دانش‌آموزان را همراهی کنند تا به موفقیت برسند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند در خصوص سال تحصیلی جدید تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید، 16 هزار و 800 دانش‌‌آموز در 159 مدرسه با حضور یک‌هزار و 200 معلم در مدارس شهرستان دماوند به تحصیل خواهند پرداخت.

مشهدی‌عباسی با اشاره به قدمت بالای اکثر مدارس در شهرستان دماوند بیان کرد: جهت احداث و بازسازی مدارس شهرستان دماوند، 10 میلیارد تومان توسط خیران مدرسه‌ساز و 3 میلیارد و 500 میلیون تومان توسط اداره‌کل نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران اعتبار اختصاص داده شده است.

وی افزود: علاوه بر افتتاح سه مدرسه در گیلاوند و یک مدرسه در روستای آیینه‌ورزان، چهار مدرسه دیگر در دماوند و آبسرد در حال بهسازی و احداث هستند که به زودی در سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری خواهند رسید.

لازم به ذکر است هدف از برگزاری جشن شکوفه‌ها آشنایی دانش‌آموزان پایه اول با فضای مدرسه و نخستین معلم خود در دوران تحصیل است که در این جشن با گل و شیرینی از دانش‌آموزان استقبال شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل